ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η 4χρονη που παίρνει καθημερινά βιάγκρα

Η 4χρονη Cerys Small από το Νιούπορτ της Νότιας Ουαλίας πρέπει να λαμβάνει καθημερινά βιάγκρα για να κρατηθεί στη ζωή.

Η 4χρονη που παίρνει καθημερινά βιάγκρα

Ένα φάρμακο που έχουμε κατ' εξοχήν συνδέσει με τη στυτική δυσλειτουργία είναι αναγκαίο για να μη σταματήσει η κυκλοφορία του αίματος στο σώμα της.

Η Cerys γεννήθηκε με πολλαπλές καρδιακές διαταραχές, χωρίς σπλήνα και με στομαχικές και γαστρεντερικές διαταραχές. Οι γιατροί είπαν στους γονείς της ότι είχε 50% πιθανότητες να επιβιώσει μέχρι τα 18.

2B74B7DF00000578 3202158 image a 1 1439903095758

Όμως η καθημερινή λήψη βιάγκρα έχει βοηθήσει ώστε να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της, καθώς χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία και διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματός της.

Η μητέρα του κοριτσιού δηλώνει πως εξεπλάγην όταν οι γιατροί είπαν πως θα συνταγογραφήσουν το βιάγκρα στην κόρη της, όμως το φάρμακο της έχει σώσει τη ζωή.

Το βιάγκρα κρατά την Cerys στη ζωή εδώ και τέσσερα χρόνια και τώρα είναι αρκετά καλά ώστε να μπορέσει να υποβληθεί σε ένα ακόμη χειρουργείο. Μέχρι τώρα έχουν γίνει πέντε επεμβάσεις, τρεις ανοιχτής καρδιάς και δύο στο στομάχι, και θα χρειαστούν και άλλες για να παραμείνει ζωντανή, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail.

Η απόφαση των γιατρών να χορηγήσουν στην 4χρονη το γνωστό μπλε χαπάκι δεν είναι παράλογη από ιατρικής άποψης. Κάτι που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι το βιάγκρα αρχικά παρασκευάστηκε ως φάρμακο για την υπέρταση και τα καρδιαγγειακά. Εξελίχθηκε στο πιο δημοφιλές φάρμακο κατά της στυτικής δυσλειτουργίας εντελώς τυχαία, όταν παρατηρήθηκε στο πλαίσιο των σχετικών κλινικών δοκιμών ότι η στύση αποτέλεσε «παρενέργεια» για τους άνδρες συμμετέχοντες.

Διαβάστε επίσης:

Η 5χρονη που πάσχει από το «Σύνδρομο της Ραπουνζέλ» - Σοκαριστικές εικόνες
«Μανούλα, άσε με να πεθάνω» - Η ιστορία του 5χρονου Μόργκαν που συγκλονίζει
Από αυτή τη φωτογραφία ανακάλυψαν πως το αγοράκι έχει καρκίνο