ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλινικό Σεμινάριο Εσωτερικής Παθολογίας για φοιτητές και αποφοίτους Ιατρικής

Κλινικό Σεμινάριο Εσωτερικής Παθολογίας για φοιτητές και αποφοίτους Ιατρικής

Το «2ο Κλινικό Σεμινάριο Εσωτερικής Παθολογίας για Φοιτητές και Απόφοιτους Ιατρικής», θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 9-11 Οκτωβρίου 2015 στην πόλη της Πάτρας, στον Συνεδριακό και Εκθεσιακό χώρο «Αγορά Αργύρη».

Την εκδήλωση, οργανώνει η  Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.) και συγκεκριμένα το Παράρτημα Πατρών.

Η Επιστημονική Εταιρία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.) ο μεγαλύτερος πανελλήνιος ιατρικός φοιτητικός σύλλογος αποτελεί μια μη Κερδοσκοπική εταιρία με πολλαπλή δραστηριοποίηση στα πλαίσια του εθελοντισμού . Η Ε.Ε.Φ.Ι.Ε. αποτελείται από επτά παραρτήματα (ένα σε κάθε ιατρική σχολή της χώρας ) , αριθμεί συνολικά πάνω από 3.000 μέλη και διοργανώνει ετησίως το Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος (Ε.Σ.Φ.Ι.Ε) και διεθνές Forum Φοιτητών Ιατρικής και Νέων Ιατρών Ελλάδος που αποτελεί τη σπουδαιότερη επιστημονική εκδήλωση της και το μεγαλύτερο κοινωνικό θεσμό του φοιτητικού κόσμου.

Το παράρτημα της Πάτρας τα τελευταία χρόνια κατέχει ένα πολύ ιδιαίτερο και συνάμα συναρπαστικό κομμάτι στην πλούσια ιστορία της Ε.Ε.Φ.Ι.Ε. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της Ιατρικής Σχολής Πατρών μέσω του μεγάλου όγκου των δραστηριοτήτων του καθώς και των συνεργασιών που έχει αναπτύξει με μεγάλο αριθμό ιατρικών επιστημονικών οργανώσεων.
Κλινικό Σεμινάριο Εσωτερικής Παθολογίας για Φοιτητές και Απόφοιτους Ιατρικής

Μια από τις μεγαλύτερες δράσεις του παραρτήματος Πατρών είναι το Κλινικό Σεμινάριο Εσωτερικής Παθολογίας για Φοιτητές και Απόφοιτους Ιατρικής που τελείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Τμήμα και την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σκοπός του Σεμιναρίου αυτού είναι να εμπλουτιστούν οι γνώσεις των συμμετεχόντων και να αποσαφηνιστούν απορίες που έχουν δημιουργηθεί πάνω σε βασικά ζητήματα της Εσωτερικής Παθολογίας κατά την άσκησή της σε κλινικό επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του Σεμιναρίου http://ccim.gr/. Οι παραπάνω στόχοι θα τεθούν και θα επεκταθούν και στο 22ο Ε.Σ.Φ.Ι.Ε ΚΑΙ 10ο ΔΙΕΘΝΕΣ FORUM που θα πραγματοποιηθούν από τις 13 εως τις 15 Μαιου 2016 στην ΠΑΤΡΑ και στα οποία μπορείτε να συμμετάσχετε ενεργά!

1ο σεμινάριο

BEST OF NETWORK

Συντάξεις Νοεμβρίου 2020: Πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς

Τζάνι Ροντάρι: 100 χρόνια από τη γέννηση του συγγραφέα παιδικών βιβλίων

Καιρός: «Ανοιξιάτικη» η Παρασκευή με άνοδο της θερμοκρασίας - Πού και πότε θα βρέξει

Κορονοϊός στην Ελλάδα: Έτσι θα φοράμε μάσκα στα καταστήματα εστίασης

Εκλογές ΗΠΑ: Σε ήρεμο κλίμα αλλά με εξάρσεις το debate Τραμπ - Μπάιντεν

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πραγματοποιήθηκε η γιγάντια πληρωμή των 698 εκατ. ευρώ σε 539.691 δικαιούχους (pics)

Συντάξεις Νοεμβρίου 2020: Από σήμερα οι πληρωμές συντάξεων και αναδρομικών

Πρόταση μομφής: Τα μεσάνυχτα της Κυριακής η ψηφοφορία για Σταϊκούρα – Όλο το παρασκήνιο

Κορονοϊός: «Μαύρη» πρόβλεψη για τα κρούσματα - Ίσως φτάσουν και τα 2.000 ημερησίως

Κορονοϊός: Απαγόρευση κυκλοφορίας - Πώς θα μετακινηθείτε μετά τις 00:30 - Τα έγγραφα

Εισφορά αλληλεγγύης: Ποιοι και πόσα κερδίζουν από το «πάγωμα» του φόρου

Δώρο Χριστουγέννων: Τι ισχύει για όσους βγήκαν σε αναστολή - Πώς θα το λάβετε