ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΕΔΜΟΠ- Χάρισε Ζωή: Στην ΔΕΘ οι εθελοντές Μυελού των οστών, για να ενημερώσουν τους πολίτες

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα βρεθεί φέτος για πρώτη φορά το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή, συμμετέχοντας με σταντ (Σταντ 2, Περίπτερο 5) στην επετειακή 80η ΔΕΘ προκειμένου να μεταδώσει το μήνυμα της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών εκεί όπου για τις επόμενες 10 ημέρες, θα χτυπά ο παλμός της επιχειρηματικότητας!

ΚΕΔΜΟΠ- Χάρισε Ζωή: Στην ΔΕΘ οι εθελοντές Μυελού των οστών, για να ενημερώσουν τους πολίτες

Εθελοντές δράσης του Χάρισε Ζωή θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για τη σημασία της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών και θα εγγράφουν νέους εθελοντές στην εθνική και παγκόσμια δεξαμενή.

Την 80η ΔΕΘ εγκαινίασε χθες Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης», ενώ μία ώρα νωρίτερα, στις 19:00, η πρωθυπουργός, κυρία Βασιλική Θάνου, εγκαινίασε την έκθεση των «Μαγεμένων» στο περίπτερο 3 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Φέτος, οι εκθέτες της θα προσεγγίζουν περίπου τους 1.000, με 13 επίσημες διεθνείς συμμετοχές (Κύπρο, Αρμενία, Σλοβακία, Ινδονησία, Νότια Αφρική, Λουξεμβούργο, Βιετνάμ, Ταϊλάνδη, πΓΔΜ, Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Ινδία και Πολωνία) και καλύπτοντας μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο από τον περσινό. Η έκθεση θα φιλοξενεί 14 θεματικά αφιερώματα που καλύπτουν όλες τις πτυχές της εγχώριας παραγωγής και επιχειρηματικότητας. Όσον αφορά στο υπόλοιπο «μενού» περιλαμβάνει:

Την έκθεση «Οι σημαντικότερες εφευρέσεις και τα μουσικά όργανα των αρχαίων Ελλήνων» από το μουσείο αρχαίας τεχνολογίας του Κώστα Κοτσανά, που θα φιλοξενείται στο περίπτερο 3 και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2016.

Το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας που ειδικά για το χρονικό διάστημα της ΔΕΘ θα λειτουργήσει ξανά για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της σοκολάτας.

Τις συναυλίες κάθε βράδυ στη σκηνή του τόξου της ΧΑΝΘ, όπου μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Το Φεστιβάλ θεάτρου για παιδιά και εφήβους, κατά τη διάρκεια του οποίου για πρώτη φορά ερασιτεχνικοί θίασοι θα διαγωνισθούν σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις.

Το Music Band Festival, στο οποίο για 3η συνεχόμενη χρονιά θα εμφανίζονται μουσικά συγκροτήματα που θα παρουσιάζουν τη δουλειά τους.
Την Cheapart, που φιλοξενεί αυθεντικά έργα πολλών δεκάδων καλλιτεχνών, τα οποία οι επισκέπτες της ΔΕΘ μπορούν να αποκτήσουν σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Το e-GAMING που είναι το μεγαλύτερο gaming event στα Βαλκάνια και διεξάγεται στο περίπτερο 17.

Τη συλλογή αγωνιστικών αυτοκινήτων από το «Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου», που ανήκει στο Ίδρυμα Θεόδωρου Χαραγκιώνη, τον ΑΟΘ και τη συλλογή του ιδιώτη κ. Ηλία Λόγγου.

Την πρωτοβουλία «ΔΕΘ-είτε» με τον εθελοντισμό και την αιμοδοσία.

Το 1ο Φεστιβάλ Μυστηρίου Θεσσαλονίκης «MYSTICON», ένα ψυχαγωγικό παιχνίδι απόδρασης και ρόλων, που θα ανταμείψει τους συμμετέχοντες με τρεις ημέρες μυστηρίου και διάδρασης, σε συνεργασία με το Τμήμα Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκη

Η συμμετοχή του Χάρισε Ζωή στη ΔΕΘ πραγματοποιείται με τη στήριξη του προγράμματος υποτροφιών Αγγελοπούλου CGIU (Clinton Global Initiative University).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΚΕΔΜΟΠ – ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ: Σταντ 2, Περίπτερο 5

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μαρία Κώστογλου, Γκρέτα Πιτσάβα
ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ: Ναι
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: http://tif.helexpo.gr/tif/el

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΤΟΠΟΣ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΑΡΞΗ: 5/9/2015
ΛΗΞΗ: 13/9/2015

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 5/9: 10:00-22:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 6/9: 10:00-22:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 16:00-22:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 12/9 & ΚΥΡΙΑΚΗ 13/9: 10:00-22:00

Εισιτήριο εισόδου για την 80ης Δ.Ε.Θ.:
Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη: 3€ οικογενειακό 10€
ΣΚ – Πέμπτη – Παρασκευή – ΣΚ: 5€ οικογενειακό 15€

Διαβάστε ακόμη:

Τράπεζα Εθελοντών Μυελού των Οστών: Στόχος οι 50.000 δότες μέχρι το 2018