ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα θεραπεία για την Ονυχομυκητίαση από την BAYER

Μία συχνήλοίμωξη, και ταυτόχρονα ένα αισθητικό πρόβλημα, είναι η μόλυνση των νυχιών από μύκητες, ιδιαίτερα μετά από την έκθεση των ποδιών στιςσυνθήκες που επικρατούν το καλοκαίρι.

Νέα θεραπεία για την Ονυχομυκητίαση από την BAYER

Η Bayer έρχεται να προτείνει μία νέα λύση για την αντιμετώπιση των ενοχλητικών ονυχομυκητιάσεων με το σετ θεραπείας Canespro. Το Canespro, αφαιρεί εκλεκτικά το προσβεβλημένο τμήμα του νυχιού επιτυγχάνοντας κλινική ίαση στο 82,8% των ασθενών με ονυχομυκητίαση.

Η διάρκεια της θεραπείας είναι 2 έως 3εβδομάδες και περιλαμβάνει 4 απλά καθημερινά βήματα.

cane

Όταν θα έχει αφαιρεθεί όλο το μολυσμένο νύχι, συνιστάται, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, η συνέχιση της θεραπείας με μια τοπική αντιμυκητιασική κρέμα που μπορείτε να προμηθευτείτε από το Φαρμακείο.Όταν η συνδυαστική θεραπεία δοκιμάστηκε σε κλινική μελέτη με 692 ασθενείς με ήπια έως μέτρια ονυχομυκητίαση, για επαρκές χρονικό διάστημα, επιτεύχθηκε αποτελεσματική θεραπεία στο 86,6% των ασθενών.

Αναλυτικές οδηγίες χρήσης του Canespro υπάρχουν εντός της συσκευασίας,ωστόσο συνιστάται,όπως πάντα.επιβεβαίωση τόσο της διάγνωσης όσο και της θεραπείας από Δερματολόγο.

Το σετ θεραπείας της ονυχομυκητίασης Canespro περιλαμβάνει:

• 1 σωληνάριο με 10γρ αλοιφής Canespro
• 22 αδιάβροχα επιθέματα μιας χρήσης
• 1 ειδική λίμα
• αναλυτικές οδηγίες χρήσης

Διατίθεται αποκλειστικά στα Φαρμακεία.

Bayer: Επιστήμη για μία Καλύτερη Ζωή

Η Bayer είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο των Βιοεπιστημών και συγκεκριμένα στους τομείς της υγείας και της γεωργίας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bayer σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και τη βελτίωση της ποιότητα της ζωής τους. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης. Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και δρα ως ένας κοινωνικά και ηθικά υπεύθυνος εταιρικός πολίτης. Κατά το οικονομικό έτος 2014, ο Όμιλος απασχόλησε περίπου 118.888 άτομα και είχε πωλήσεις της τάξεως των 42,2 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι επενδύσεις ανήλθαν σε € 2,5 δις ενώ οι δαπάνες για R&D σε € 3,6 δις. Στα αποτελέσματα αυτά συμπεριλαμβάνονται τα οικονομικά στοιχεία του Τομέα Πολυμερών, ο οποίος εισέρχεται στο χρηματιστήριο ως ανεξάρτητη εταιρεία με την επωνυμία Covestro.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bayer Ελλάς, επισκεφθείτε το www.bayer.gr