ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα Εργαστήρια CANA υποστηρίζουν τους πρόσφυγες σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «ΜΕΤΑδραση»

Συνολικά 50 κιβώτια με περισσότερα από 200 προϊόντα στη ΜΚΟ «ΜΕΤΑδραση», για την υποστήριξη των προσφύγων που φθάνουν καθημερινά στα νησιά Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Λέρο, Κω και στην Ειδομένη (Κιλκίς), απέστειλαν τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana.

Τα Εργαστήρια CANA υποστηρίζουν τους πρόσφυγες σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «ΜΕΤΑδραση»

Ειδικότερα, η εταιρεία απέστειλε προϊόντα της, όπως τρόφιμα και βρεφικά γάλατα, καθώς και αγαθά, όπως ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια που συνέλεξαν οι εργαζόμενοι, θέλοντας να ενισχύσουν την ενέργεια της εταιρείας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων Cana με τη ΜΚΟ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ». Σημειώνεται ότι μέσω της συνεργασίας αυτής η εταιρεία θα αποστέλλει σε τακτά χρονικά διαστήματα σειρά διαθέσιμων προϊόντων σε Ιδρύματα και Οργανισμούς που θα υποδεικνύει το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» με γνώμονα την κάλυψη των αμεσότερων αναγκών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων Cana, Κώστας Κανάρογλου δήλωσε: «Κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων μας τόσο στο παρόν, όσο και στο μέλλον αποτελεί η στήριξη των συνανθρώπων μας, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης. Η συνεργασία μας με το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», θα συντελέσει στην επίτευξη αυτού του στόχου».

Σχετικά με τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια CANA:

Τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana είναι μια ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 1928, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρασκευάζει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά, αποτελώντας τον έμπιστο συνεργάτη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς των Φαρμακευτικών Προϊόντων, του Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού, της Ειδικής & Κλινικής Διατροφής, της Βρεφικής Φροντίδας, των Συμπληρωμάτων Διατροφής & Βιταμινών, των Καλλυντικών & Δερμοκαλλυντικών. Η εργοστασιακή μονάδα και τα φαρμακευτικά εργαστήρια της Cana διαθέτουν γραμμές παραγωγής που λειτουργούν με αυστηρές προδιαγραφές και παράγουν προϊόντα ιδιαίτερων απαιτήσεων.

Σχετικά με τη ΜΚΟ «ΜΕΤΑδραση»

Η ΜΚΟ «ΜΕΤΑδραση» αποτελεί Οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών, επιχειρησιακό εταίρο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και μέλος του Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας, του Ευρωπαϊκού Δικτύου Οργανισμών Στήριξης για την Επανένταξη ERSO (European Reintegration Support Organisations) και του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού. (www.metadrasi.org/).
Σχετικά με τη ΜΚΟ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» αποτελεί μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα. (www.boroume.gr/). Το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» λειτουργεί ως κόμβος επικοινωνίας των δωρητών τροφίμων και των φορέων – αποδεκτών, δημιουργώντας «γέφυρες» μεταξύ του εκάστοτε δωρητή και του πιο κατάλληλου φορέα-αποδέκτη.