ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι εργαζόμενοι της Lavipharm έτρεξαν για 7η συνεχή χρονιά στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Νωρίς το πρωί της Κυριακής 8 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι της Lavipharm συναντήθηκαν στη γραμμή εκκίνησης του 33ου Κλασικού Μαραθώνιου Αθήνας, σ' ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς ακτινοβολίας.

Οι εργαζόμενοι της Lavipharm έτρεξαν για 7η συνεχή χρονιά στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Δίνοντας δυναμικά το παρόν, η ομάδα της Lavipharm διαγωνίστηκε στις διαδρομές 5χλμ και 10χλμ αλλά και στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών των 42χλμ, τη γέφυρα που ενώνει το θρύλο με την ιστορία και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής.

Με τη συμμετοχή τους στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας, τον αγώνα που αποτελεί μια δεξαμενή αξιών, κοινωνικής συνείδησης, περιβαλλοντικής ευαισθησίας, φιλίας και αλληλεγγύης, οι εργαζόμενοι της Lavipharm, με πυξίδα τους «δεν έχει σημασία πώς τρέχεις αλλά γιατί ...», στήριξαν για άλλη μια φορά το ΜDA Ελλάς, Σωματείο φροντίδας ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις. Παράλληλα, συνέβαλαν στην προώθηση του μηνύματος για ένα νέο τρόπο ζωής, που προσελκύει ολοένα και περισσότερους να εντάξουν την άσκηση και το τρέξιμο στην καθημερινή τους δραστηριότητα.

Η Lavipharm είναι ένας ολοκληρωμένος Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Διαβάστε ακόμη:

Υψηλού επιπέδου υγειονομική ετοιμότητα του ΕΚΕΠΥ στον 33ο Μαραθώνιο - Το ΕΚΑΒ επενέβη σε 42 περιστατικά