ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Σπουδές στις Εναλλακτικές Θεραπείες στο κορυφαίο ΚΕΑΣ των Νοτίων Προαστίων!

Με όραμα για παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης και ευκαιριών επαγγελματικής αποκατάστασης για κάθε νέο και νέα που διαβαίνει το «κατώφλι» του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ για σπουδές, το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης «ΕΝΑ») ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τα ετήσια και ταχύρυθμα προγράμματα της ακαδημαϊκής χρονιάς 2015-2016.

ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Σπουδές στις Εναλλακτικές Θεραπείες στο κορυφαίο ΚΕΑΣ των Νοτίων Προαστίων!

Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας (φορέας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ) παρέχει εξειδίκευση στις Εναλλακτικές Θεραπείες δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες της αγοράς εργασίας, σε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια, με σημαντικές προοπτικές για επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα για τις Εναλλακτικές Θεραπείες περιλαμβάνει εξειδικευμένη κατάρτιση στα εξής: Σουηδικό Μασάζ, Λεμφικό Μασάζ, Μασάζ Αυχένα-Ώμων, Μάλαξη Κυτταρίτιδας και Αδυνατίσματος, Thai, Shiatsu, Indian, Lomi-Lomi, Sports Massage, Ρεφλεξολογία.

Μέσω ενός ευρέως δικτύου ισχυρών συνεργασιών με μεγάλες εταιρείες της αγοράς εργασίας και με την υποστήριξη εξειδικευμένων επαγγελματικών οδηγών, όπως του www.organiclife.gr, το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας παρέχει πλήθος ευκαιριών πρακτικής άσκησης –και με αμοιβή!– σε γνωστά ινστιτούτα ομορφιάς, ξενοδοχειακές αλυσίδες, μεγάλες αλυσίδες γυμναστηρίων κ.α.

Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ απευθύνεται σε:

- Σε επαγγελματίες του χώρου των Εναλλακτικών Θεραπειών που επιθυμούν να λάβουν περαιτέρω κατάρτιση και να γίνουν ανταγωνιστικοί

- Σε φοιτητές ή απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ

- Σε σπουδαστές/απόφοιτους ΙΕΚ και Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών

www.keasxini.edu.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ