ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση για τις αγγειακές παθήσεις στη Θεσσαλονίκη

Δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση του κοινού για τις αγγειακές παθήσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο 11 Δεκεμβρίου από τις 16.00-20.00, στο πλαίσιο διημερίδας που συνδιοργανώνουν το Αγγειοχειρουργικό Τμήμα του ΑΧΕΠΑ και η Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace.

Δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση για τις αγγειακές παθήσεις στη Θεσσαλονίκη

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 250 άτομα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τηλ.: 210- 3645 629 ή μέσω της ιστοσελίδας www.aggeiakesimeresahepa.gr.

«Αγγειακές Ημέρες ΑΧΕΠΑ 2015»

axepa 2015

Το συνέδριο «Αγγειακές Ημέρες ΑΧΕΠΑ 2015» διοργανώνεται από το Αγγειοχειρουργικό Τμήμα της Α’ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ» και την Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία, με τη συνεργασία της Διεύθυνσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Π.Γ.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ», στη Θεσσαλονίκη, ξεν. Grand Hotel Palace (Αίθουσα ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ) στις 11-12 Δεκεμβρίου 2015.

Οι συνεδρίες την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιούνται με τη συνεργασία της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Π.Γ.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ» και απευθύνονται σε νοσηλευτές/τριες. Τελούν δε υπό την Αιγίδα του ΕΣΝΕ.

Στο πλαίσιο της διημερίδας την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση κοινού και δωρεάν παρακλινικός έλεγχος για τις αγγειακές παθήσεις στο ξεν. Grand Hotel Palace (Αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑ B&C).

Η διημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος και του Δήμου Θεσσαλονίκης.