ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρυσή διάκριση της HK Strategies για την εκστρατεία «Αναπνέω» της Novartis

Μια «χρυσή» διάκριση απέσπασε η HK Strategies στα European Excellence Awards, έναν από τους μεγαλύτερους θεσμούς βράβευσης έργων στρατηγικής επικοινωνίας και συγκεκριμένα δημιουργικών καμπανιών PR, με την ενημερωτική εκστρατεία «ΑΝΑΠΝΕΩ» της Novartis Hellas, η οποία ολοκλήρωσε το δεύτερο χρόνο της πετυχημένης πορείας της.

Χρυσή διάκριση της HK Strategies για την εκστρατεία «Αναπνέω» της Novartis

Πιο συγκεκριμένα, το ελληνικό γραφείο της HK Strategies, μέλος του γνωστού διεθνούς δικτύου, ξεχώρισε στην κατηγορία Greece & Cyprus, με το «ΑΝΑΠΝΕΩ», τη Ηolistic Μulti-channel εκστρατεία Ευαισθητοποίησης Κοινού για τη ΧΑΠ (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια), η οποία περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επικοινωνιακών ενεργειών στα παραδοσιακά αλλά και ηλεκτρονικά μέσα, καθώς και Κοινωνικό Πρόγραμμα δωρεάν σπιρομετρήσεων σε όλη την Ελλάδα, πάντα με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ).

Το 2015, η εκστρατεία «Αναπνέω» προχώρησε σε μία σημαντική καινοτομία και υποστήριξε το ΣΕΓΑΣ στις μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις «Run Greece», Ημιμαραθώνιο και Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, δίνοντας την ευκαιρία σε πολίτες σε όλη τη χώρα να ενημερωθούν για τη νόσο. Υπολογίζεται ότι η συγκεκριμένη ασθένεια είναι υπεύθυνη για το 5% περίπου όλων των θανάτων παγκοσμίως ενώ επιβαρύνει σημαντικά τα δημόσια συστήματα υγείας.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη διάκριση αυτή καθώς το πρόγραμμα αποτελούσε εξαρχής για εμάς μια μεγάλη πρόκληση», σημείωσε η Ελένη Κωνσταντινίδη, CEO HK Strategies και συνέχισε τονίζοντας: «Κληθήκαμε να προβάλλουμε με τον πλέον δημιουργικό τρόπο μια σημαντική πρωτοβουλία της Novartis Hellas, η οποία προβάλλει την αξία της έγκαιρης διάγνωσης και της σωστής αγωγής. Αναμφισβήτητη επιτυχία μας αποτελεί το γεγονός ότι το πρόγραμμα αυτό μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να αγγίξει πάνω από 1.000.000 Έλληνες ενώ, ο θεσμός των European Excellence Awards έρχεται να επιβραβεύσει τόσο την ολιστική μας προσέγγιση όσο και την δημιουργικότητά της, στην οποία επενδύουμε με όλες μας στις δυνάμεις».

Από την πλευρά της η Φωτεινή Μπαμπανάρα, Διευθύντρια Επικοινωνίας Novartis Hellas, σχολίασε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά την ομάδα της H+K Strategies, για την τεράστια πανευρωπαϊκή επιτυχία της Novartis Hellas.

Η εκστρατεία «Αναπνέω» εκφράζει έμπρακτα τη δέσμευση της Novartis να προσφέρει καινοτόμες λύσεις και πρόσβαση στην υγεία για τους ασθενείς και την κοινωνία, με υψηλή ευθύνη και ακεραιότητα. Είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε εδώ, για να παρέχουμε τη σωστή θεραπεία, στο σωστό ασθενή, τη σωστή στιγμή το συντομότερο δυνατόν».

Διαβάστε ακόμη:

Νέα στρατηγική συμφωνία Novartis - Pharmathen για την προώθηση σκευάσματος για το Αλτσχάιμερ

Novartis Access: Πρόγραμμα για φθηνά φάρμακα σε χώρες με χαμηλά εισοδήματα παρουσιάζει η Novartis

Φάρμακο της Novartis για την καρδιακή ανεπάρκεια, έλαβε έγκριση από την ΕΕ