ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επεκτείνουν την συνεργασία τους FARAN και ΝOVARTIS

Επεκτείνουν την συνεργασία τους FARAN και ΝOVARTIS

Δυο επιπλέον ογκολογικά προϊόντα της Νovartis θα προωθούνται στην Ελλάδα από τη FARAN και η συμφωνία αυτή αποτελεί συνέχεια της ήδη επιτυχημένης συνεργασίας των δυο εταιρειών.

Η ΦΑΡΑΝ ΑΒΕΕ με παρουσία στον χώρο της Ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας από το 1950 και η NOVARTIS Hellas AEBE, προχωρούν σε επέκταση της συνεργασίας τους, στη θεραπευτική κατηγορία της Ογκολογίας. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η FARAN αναλαμβάνει την προώθηση και διανομή στην Ελληνική αγορά δύο επιπλέον ογκολογικών θεραπευτικών σκευασμάτων της Νovartis.

Πιο συγκεκριμένα η συμφωνία αφορά, το προϊόν με τη δραστική ουσία octreotide που ενδείκνυται στην θεραπεία των νευροενδοκρινών όγκων, καθώς και στη θεραπεία της μεγαλακρίας και το προϊόν με τη δραστική ουσία pazopanib που ενδείκνυται στη θεραπεία του προχωρημένου νεφροκυτταρικού καρκίνου (RCC) και του προχωρημένου Σαρκώματος Μαλακών Μορίων (STS).

Ο Γενικός Διευθυντής της FARAN, κ. Παναγιώτης Κουκουλομμάτης ανέφερε ότι: «Πρόκειται για μια σημαντική συνεργασία για την FARAN, η οποία εμπλουτίζει το θεραπευτικό χαρτοφυλάκιο της στην ογκολογία και ενδυναμώνει την θέση της στην Ελληνική αγορά. Η NOVARTIS είναι παγκόσμιος ηγέτης στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή πρωτοπόρων φαρμάκων και η συμφωνία αυτή αποτελεί για εμάς ένα δυνατό μήνυμα επιχειρηματικής ανάπτυξης».

Ο γενικός διευθυντής του τμήματος ογκολογίας της NOVARTIS Hellas, κ. Eυστάθιος Λιβανός τόνισε ότι: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την επέκταση της συμφωνίας με τη FARAN, η οποία πλέον αναλαμβάνει την προώθηση και διανομή 4 σημαντικών ογκολογικών προϊόντων μας. Η μακροχρόνια εμπειρία και η αναπτυξιακή πορεία της, μας δίνουν τη βεβαιότητα ότι διασφαλίζουμε την βέλτιστη εκπροσώπηση των εν λόγω προϊόντων στην ελληνική αγορά».

Η συμφωνία αυτή αποτελεί συνέχεια της ήδη επιτυχημένης συνεργασίας των δυο εταιρειών, με την διάθεση των ογκολογικών θεραπευτικών σκευασμάτων για τον μη μικροκυτταρικό καρκίνου του πνεύμονα που παρουσιάζει ALK αντιμετάθεση και στην θεραπεία του μεταστατικού καρκίνου του μαστού που υπερκφράζει τον HER2.

Η FARAN πιστή στο όραμα και στις αξίες της, συνεχίζει να διευρύνει την συνεργασία της με κορυφαίους Φαρμακευτικούς οίκους, υλοποιώντας τη δέσμευσή της προς τον Έλληνα ασθενή και το σύστημα υγείας, προσφέροντας καταξιωμένες θεραπευτικές προτάσεις Υψηλής Ποιότητας & Θεραπευτικής Αξίας για την αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών.

Λίγα λόγια για τη ΦΑΡΑΝ ΑΒΕΕ

Η ΦΑΡΑΝ ΑΒΕΕ είναι μία από τις πιο ιστορικές Φαρμακευτικές Εταιρίες στην Ελλάδα, με ίδρυση το 1950 και στόχο να προσφέρει καταξιωμένες θεραπευτικές προτάσεις Υψηλής Ποιότητας, Θεραπευτικής Αξίας, σύγχρονης Φαρμακευτικής Τεχνολογίας και Τεκμηριωμένης Ασφάλειας.

Με επιλεγμένες διεθνείς συνεργασίες και την εμπιστοσύνη της Ιατρικής Κοινότητας προσφέρει θεραπευτικές λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα νοσημάτων στο χώρο της Ογκολογίας, Αιματολογίας, Νεφρολογίας, Ορθοπεδικής, Ρευματολογίας, Ενδοκρινολογίας, Παθολογίας και Γυναικολογίας.

BEST OF NETWORK

Lockdown: Με «το δάχτυλο στη σκανδάλη» για την Αττική οι ειδικοί - Το «ακορντεόν» και τα δύο σενάρια

Γυμνάσια – Λύκεια: «Βαρόμετρο» η Αττική – «Εάν έχουμε διασπορά θα πρέπει να περιοριστούν όλα»

Σήφης Βαλυράκης: Τα αναπάντητα ερωτήματα και η σιγή ασυρμάτου

Το χρονοδιάγραμμα των καταβολών για «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ», δώρο Χριστουγέννων, αναστολές

«Καταπέλτης» η ΕΕ για AstraZeneca: 75% κάτω οι παραδόσεις σε εμβόλια

Επίδομα Παιδιού: Έρχονται αυξήσεις λόγω της πανδημίας – Πότε και ποιοι θα δουν έως €168 περισσότερα

Πέθανε από κορονοϊό γνωστός δημοσιογράφος – Ήταν μόλις 48 ετών

Survivor: Αποκάλυψη - «βόμβα» του Λιάγκα για παίκτες με κρυμμένα λεφτά

Συναγερμός για την εξαφάνιση 42χρονου στον Κορυδαλλό

Ράνια Τζίμα: Θα κατέρρεα χωρίς τον σύζυγό μου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Survivor: Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Κοψιδάς (videos)

Πάμελα Άντερσον: Χάσαμε το μέτρημα! Παντρεύτηκε ξανά – Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της