ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα χρήσιμο βιβλίο: «Ορθοπρωκτικές Παθήσεις και Πυελικό Έδαφος - Διάγνωση και Αντιμετώπιση»

Οι διαταραχές της ορθοπρωκτικής λειτουργίας, παρότι δεν είναι απειλητικές για τη ζωή, δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στους ασθενείς και στην ποιότητα της ζωής τους. Γι’ αυτό και τις τελευταίες δεκαετίες το επιστημονικό ενδιαφέρον γύρω από την ορθοπρωκτική λειτουργία έχει αναζωπυρωθεί, προκειμένου να κατανοήσουμε σε μεγαλύτερο βάθος τους υποκείμενους μηχανισμούς των εν λόγω παθήσεων.

Ένα χρήσιμο βιβλίο: «Ορθοπρωκτικές Παθήσεις και Πυελικό Έδαφος - Διάγνωση και Αντιμετώπιση»

Το βιβλίο του χειρουργού Δρ Νικόλαου Π. Ανδρομανάκου με τον τίτλο «Ορθοπρωκτικές Παθήσεις και Πυελικό Έδαφος. Διάγνωση και Αντιμετώπιση – Β’ ΕΚΔΟΣΗ», που εκδόθηκε από τις Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ, προσφέρει μια εμπεριστατωμένη ανασκόπηση των γνώσεών μας γύρω από την ανατομία, τη φυσιολογία και την παθοφυσιολογία της ορθοπρωκτικής περιοχής, αλλά και τα βήματα στη θεραπεία της δυσλειτουργίας της, είτε αυτή είναι συντηρητική είτε χειρουργική.

Οι φοιτητές Ιατρικής, οι νέοι γιατροί, αλλά και όσοι εμφανίζουν ανάλογα συμπτώματα, θα βρουν στο παρόν εγχειρίδιο μια λεπτομερή και σε βάθος κατανόηση της λειτουργίας και των προβλημάτων της ορθοπρωκτικής περιοχής.

Τιμή (με Φ.Π.Α.): 35,00 ΕΥΡΩ.
Για πληροφορίες: Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ, τηλ. 210 - 67 14 371.

Andromanako2015

Διαβάστε ακόμη:

Διεπιστημονική Ομάδα από το Εργαστήριο Πυελικού Εδάφους του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ