ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι Συναυλίες του Μάριου Φραγκούλη για την αγορά ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ

Με μεγάλη επιτυχία και για καλό σκοπό, πραγματοποιήθηκαν οι δύο συναυλίες με τίτλο: Μάριος Φραγκούλης Tales of Christmas, που διοργάνωσαν ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το International Foundation for Greece (IFG), με ιδρύτρια και Πρόεδρο την Ασπασία Λεβέντη, στο Παλλάς.

Οι Συναυλίες του Μάριου Φραγκούλη για την αγορά ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ

Τα έσοδα από τα δύο μαγικά, χαρμόσυνα βράδια με τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ακούστηκαν σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση, θα διατεθούν στο INTERNATIONAL FOUNDATION FOR GREECE για την αγορά ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ.

Κι έτσι, το κοινό που απόλαυσε την live εκτέλεση του “Tales of Christmas”, του χριστουγεννιάτικου CD του Μάριου Φραγκούλη (που κυκλοφορεί ταυτόχρονα σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Μεξικό, Μ. Βρετανία), είχε την ευκαιρία να συνδυάσει την απόλαυση της μουσικής με έναν αληθινά ευγενικό σκοπό.

Για τη ζωντανή παρουσίαση του “Tales of Christmas”, που ηχογραφήθηκε στα Abbey Road Studios υπό τη διεύθυνση του βραβευμένου με 6 Grammy Awards και με δύο υποψηφιότητες για Oscar, συνθέτη και ενορχηστρωτή Jorge Calandrelli, με την London Philharmonia, συνέπραξε η Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού και η χορωδία των “Μικρών Μουσικών” του Ωδείου Αθηνών, που αποτελείται από παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.