ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην πέμπτη κατά σειρά επέμβαση αφαίρεσης καρκινώματος υποβλήθηκε ο Χιου Τζάκμαν

O κινηματογραφικός Γούλβεριν γνωστοποίησε εχθές ότι υποβλήθηκε σε μία ακόμη επέμβαση αφαίρεσης καρκινώματος που είχε αναπτυχθεί στη μύτη του και προέτρεψε τον κόσμο να φοράει αντηλιακό.

Στην πέμπτη κατά σειρά επέμβαση αφαίρεσης καρκινώματος υποβλήθηκε ο Χιου Τζάκμαν

Ο Τζάκμαν, 47 ετών σήμερα, ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, όπου εικονίζεται με ένα τσιρότο στη μύτη του.

Ήταν η πέμπτη κατά σειρά γνωστή στο ευρύ κοινό αφαίρεση βασικοκυτταρικού καρκινώματος στην οποία υποβλήθηκε ο δημοφιλής Αυστραλός ηθοποιός από το 2013.

«Ένα παράδειγμα για το τι συμβαίνει όταν δεν φοράς αντηλιακό. Βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Η ηπιότερη μορφή καρκίνου, εντούτοις σοβαρή. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ και να υποβάλλεστε συχνά σε ιατρικούς ελέγχους», έγραψε ο Τζάκμαν στην ανάρτησή του στο Instagram.

Hugh Jackman instagram

O Τζάκμαν έχει στο παρελθόν αποδώσει την ασθένειά του στο γεγονός ότι δεν χρησιμοποιούσε αντηλιακό κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων στην Αυστραλία.

Τώρα υποβάλλεται σε ιατρικούς ελέγχους κάθε τρεις μήνες και προωθεί μια σειρά αντηλιακών για παιδιά.

Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα είναι η συχνότερη μορφή καρκίνου του δέρματος και παρουσιάζεται στο 90% και πλέον των ασθενών με καρκίνο του δέρματος. Τέτοιου είδους καρκινώματα σπάνια κάνουν μεταστάσεις, ωστόσο εάν δεν αφαιρεθούν ενδέχεται να καταστρέψουν τον περιβάλλοντα μαλακό ιστό.

Δείτε κι αυτό:

Διάσημα πρόσωπα που νίκησαν τον καρκίνο