ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Δούκισσα απέκτησε το δικό της site!

Η Δούκισσα Νομικού τον τελευταίο καιρό είχε πολλή δουλειά. Συσκέψεις με την ομάδα του Queen, σχέδια, εγκρίσεις, αλλαγές και πολύ, μα πάρα πολύ γράψιμο!

Η Δούκισσα απέκτησε το δικό της site!

Ο λόγος ήταν έκπληξη! Ετοίμαζε το νέο βήμα στην καριέρα της που από σήμερα είναι γεγονός! Το Dutchesss Daily είναι ο νέος διαδικτυακός χώρος της Δούκισσας Νομικού, που φιλοξενείται μέσα στο Queen. Εκεί η Δούκισσα θα μοιραστεί μαζί σας (και μαζί μας) όλα τα μυστικά της! Είτε είναι προσωπικές στιγμές και κλεφτές ματιές στην ζωή της ή μυστικά ομορφιάς, στυλ και περιποίησης αλλά και συνταγές, γυμναστική, ταξίδια, όνειρα και απόψεις.

doukissa notebook

Xαρούμενη για το νέο της βήμα, η Δούκισσα δήλωσε: «Ο ενθουσιασμός μου δεν μπορεί να κρυφτεί. Αλλά από την άλλη γιατί να τον κρύψω; Είναι κάτι που ήθελα καιρό και τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Είναι ένας χώρος που θα μοιραζόμαστε γυναικεία πράγματα, θα εκφράζουμε όλες τις ανησυχίες μας και τα ενδιαφέροντά μας. Από μόδα, ομορφιά και ταξίδια μέχρι πράγματα που σκεφτόμαστε όλες για την κοινωνία και τις σχέσεις. Ό,τι ενδιαφέρει μια γυναίκα, θα βρίσκει τον χώρο του στο Dutchesss Daily!» και συμπλήρωσε: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να το δημιουργήσουμε και πραγματικά, είμαι πολύ περήφανη για το αποτέλεσμα. Μπείτε να το δείτε!»

Εμείς επισκεφθήκαμε το Dutchesss Daily και ομολογούμε ότι το αποτέλεσμα την δικαιώνει. Μπείτε κι εσείς πατώντας εδώ και θα συμφωνήσετε σίγουρα!

Καλή επιτυχία Δούκισσα!