ΕΙΔΗΣΕΙΣ

H Β2Β Gaming Services μεταξύ των 10 κορυφαίων Επιχειρήσεων στην Ευρώπη

Η διάκριση αφορά στα European Business Awards και η επιλογή της B2B GAMING SERVICES έγινε μεταξύ 32.000 Επιχειρήσεων από 33 Ευρωπαικές χώρες.

H Β2Β Gaming Services μεταξύ των 10 κορυφαίων Επιχειρήσεων στην Ευρώπη

Η Β2Β GAMING SERVICES, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στον κορυφαίο θεσμό των European Business Awards και την 1η Σεπτεμβρίου 2015 αναδείχθηκε σε National Champion for Malta, σήμερα κατακτά μία θέση στην πρώτη δεκάδα μεταξύ 32.000 επιχειρήσεων από 33 ευρωπαικές χώρες.

Η B2B GAMING SERVICES είναι η πρώτη και μοναδική εταιρία στην δεκαετή ιστορία των European Business Awards στην οποία απονέμεται η διάκριση αυτή στον τομέα του διαδικτυακού στοιχηματισμού και παιγνίων.

Σε μία εποχή που πολλά θέματα αναζητούν προσανατολισμό, η B2B GAMING SERVICES έχει διατηρήσει σταθερή ανοδική πορεία από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 κατακτώντας από το 2005 ηγετική θέση στην Ευρώπη και ηγετική θέση στην Ελλάδα από το 2012 όταν επέλεξε να δραστηριοποιηθεί και στη χώρα μας.

Εάν θέλετε κι εσείς να συμμετέχετε στη δημόσια ψηφοφορία για τη B2B GAMING SERVICES, μπορείτε να δείτε το βίντεο της Εταιρίας και να ψηφίσετε ΕΔΩ.

Η ψηφοφορία θα κλείσει την Παρασκευή 26/2/2016.