ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τιμητική βράβευση για τον ΠΕΙΦΑΣΥΝ

Ο Πειραϊκός Φαρμακευτικός Συνεταιρισμός (ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ) βραβεύτηκε στον κλάδο των Φαρμακαποθηκών στην Τελετή Απονομής των βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Τιμητική βράβευση για τον ΠΕΙΦΑΣΥΝ

Η τελετή απονομής των βραβείων διοργανώθηκε για πέμπτη φορά από την Direction Business Network και πραγματοποιήθηκέ τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Στην τελετή, το παρόν έδωσαν περισσότερα από 600 υψηλόβαθμα στελέχη και εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού κόσμου και βραβεύθηκαν επιχειρήσεις που αποτελούν το λαμπρό παρόν και μέλλον του ελληνικού επιχειρείν.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών, όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις που περιλαμβάνονται στην έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» που μόλις κυκλοφόρησε από την Direction Βusiness Network.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων (Σ.Ε.Β.) και την υποστήριξη της Τράπεζας Πειραιώς, με βασική επιδίωξη τη στήριξη και επιβράβευση των υγιών δυνάμεων της αγοράς και την ανάδειξη των άριστων της πραγματικής οικονομίας.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ κ. Θανάσης Μουχτής ο οποίος ανέφερε «Η βράβευση αυτή αποτελεί τιμή για τα μέλη μας, για το προσωπικό μας, για τη Διοίκηση. Ταυτόχρονα είναι και η δικαίωση των επιλογών και των προσπαθειών μας, είναι η επιβράβευση της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν οι άνθρωποί μας, πελάτες, συνεργάτες, ανθρώπινο δυναμικό. Διαβλέποντας την ανάγκη για την μετεξέλιξη του μοντέλου του φαρμακείου και τον νέο ρόλο που καλείται να παίξει ο φαρμακοποιός στα επόμενα χρόνια, ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ έθεσε ως στρατηγικό στόχο την ανάδειξη του φαρμακείου σε βασικό παράγοντα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους ασθενείς-πελάτες. Στόχος του και όραμά του παραμένει να είναι ο στρατηγικός συνεργάτης για τον Έλληνα φαρμακοποιό- επιστήμονα- επιχειρηματία, παρέχοντάς του υπηρεσίες και δομές που εξασφαλίζουν την άριστη λειτουργία του φαρμακείου του σήμερα, αλλά και την επιτυχημένη μετεξέλιξή του στο αύριο, προς όφελος του Έλληνα ασθενή και της κοινωνίας μας».