ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προληπτικές καρδιολογικές εξετάσεις για ανασφάλιστους

Προληπτικές καρδιολογικές εξετάσεις για ανασφάλιστους και απόρους συμπολίτες μας θα πραγματοποιήσουν εθελοντές καρδιολόγοι-μέλη της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ) στα Δημοτικά Ιατρεία (Σόλωνος 78) του Δήμου Αθηναίων.

Προληπτικές καρδιολογικές εξετάσεις για ανασφάλιστους

Οι εξετάσεις θα γίνουν την εβδομάδα 29 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2016, από τις 9 έως τις 12 το πρωί, κατόπιν ραντεβού, το οποίο οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κλείσουν στο τηλεφωνικό αριθμό 210-3626587.

Οι εξετάσεις γίνονται σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και ως συνέχεια της κοινής προσπάθειας των δύο φορέων για την προαγωγή και πρόληψη της υγείας των πολιτών, καθώς και για τη μείωση της θνητότητας από τα καρδιαγγειακά νοσήματα.

«Είναι σημαντικό το γεγονός ότι συνεχίζεται η συνεργασία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας με τον Δήμο Αθηναίων σε μια διαρκή προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΚΕ κ. Στέφανος Φούσας.

Και συνέχισε: «Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες -είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με διαφόρους φορείς- τόσο στην Αττική τόσο και στην περιφέρεια, για την προστασία της ανθρώπινης υγείας».