ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε ημερίδα για τις προσφυγικές ροές συμμετείχε ο πρόεδρος του ΕΕΣ Δρ. Αντώνης Αυγερινός

Σε ειδική ημερίδα με θέμα τη «διαχείριση των προσφυγικών ροών στη Βόρεια Ελλάδα», συμμετείχε το απόγευμα της Πέμπτης 10 Μαρτίου ο Πρόεδρος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός.

Σε ημερίδα για τις προσφυγικές ροές συμμετείχε ο πρόεδρος του ΕΕΣ Δρ. Αντώνης Αυγερινός

Την ημερίδα διοργάνωσαν το Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας - Θράκης), σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (14ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, Κόμβος Θέρμης).

Η εισήγηση του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. είχε ως τίτλο «Διαχείριση και αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό».

Στην ημερίδα συμμετείχε επίσης, η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας & Θράκης) κυρία Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μεταναστευτικής Πολιτικής) κ. Ιωάννης Μουζάλας, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας - Δήμος Παιονίας), της Ελληνικής Αστυνομίας, της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. για τους Πρόσφυγες, των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, της Praksis, άλλων Μ.Κ.Ο., καθώς και εθελοντικών οργανώσεων.

Διαβάστε ακόμη:

Συνεδριάζει σήμερα εκ νέου το Συντονιστικό Όργανο για τους πρόσφυγες με νέα δεδομένα