ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καρκίνος μαστού: 27 χειρουργοί, θα εξετάσουν δωρεάν γυναίκες στο Μετρό Συντάγματος

Έρευνες μας δείχνουν πως στις χώρες που πλήττονται από οικονομική κρίση, μειώνεται ο αριθμός των ατόμων που προβαίνουν σε προληπτικές εξετάσεις.

Καρκίνος μαστού: 27 χειρουργοί, θα εξετάσουν δωρεάν γυναίκες στο Μετρό Συντάγματος

Για το λόγο αυτό, η εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» οργανώνει 3ήμερη ενέργεια Δωρεάν Κλινικού Ελέγχου Μαστού. Η δράση ονομάζεται «Πρόληψη Στάση Ζωής» και θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα του σταθμού του μετρό Συντάγματος στις 11, 12 και 13 Απριλίου από τις 8:00 το πρωί έως 8:00 το βράδυ.

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, 27 ιατροί χειρουργοί θα εξετάσουν αφιλοκερδώς όλες τις γυναίκες που θα επισκεφθούν το Περίπτερο Ψηλάφησης, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και θα ενημερώσουν σχετικά με τρόπους πρόληψης του καρκίνου του στήθους.

Την τριήμερη δράση υποστηρίζει αποκλειστικά η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία GENESIS Pharma.

Οι επικεφαλής της Οργάνωσης, καλούν όλες τις γυναίκες να διαθέσουν 10 λεπτά από το χρόνο τους και να επισκεφθούν το Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης που οργανώνει ο ’’Στόχος-Πρόληψη’’ στο Μετρό Συντάγματος. Η εξέταση της ψηλάφησης είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά. Η Πρόληψη είναι Στάση Ζωής, μην ξεχνάτε ότι 9 στους 10 όγκους δεν είναι κακοήθεις!

Διαβάστε ακόμη:

Μια διατροφική συνήθεια προστατεύει από την επανεμφάνιση του καρκίνου του μαστού

Καρκίνος μαστού και κληρονομικότητα: Οι τρεις απλές συνήθειες που θα σε προστατέψουν