ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Omega Pharma καλύπτει τις ανάγκες ανθρώπων για στοματική υγιεινή

Συνεχίζει να στηρίζει το σημαντικό και δύσκολο έργο Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων και Φιλανθρωπικών Σωματείων και καλύπτει τις ανάγκες παιδιών και ενήλικων για την καθημερινή στοματική τους υγιεινή η Omega Pharma, συμβάλλοντας στην προστασία τους από την πλάκα και την ουλίτιδα.

Η Omega Pharma καλύπτει τις ανάγκες ανθρώπων για στοματική υγιεινή

Συγκεκριμένα, η Omega Pharma πρόσφερε περισσότερα από 150 στοματικά διαλύματα Plac Away Daily Strong του 1L στο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών Χριστοδούλειο, στο Πανελλήνιο Φιλανθρωπικό Σωματείο ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ και στο Κέντρο Επανένταξης Αποφυλακισμένων ΕΠΑΝΟΔΟΣ.

Σχετικά με την Omega Pharma Hellas

Η Omega Pharma Hellas είναι μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιρειών Omega Pharma, με κεντρικά γραφεία στο Βέλγιο. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τη δραστηριότητά της τον Ιανουάριο του 2003, προερχόμενη από την εξαγορά του μεγαλύτερου μέρους του κλάδου OTC της εταιρείας Π. Ν. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ Α.Ε. Η επιτυχημένη πορεία της Omega Pharma στο τμήμα των καταναλωτικών προϊόντων φαρμακείου την καθιστά ηγετικό παίκτη στην πανευρωπαϊκή αγορά των OTC.

Η Omega Pharma Hellas ακολουθεί τη ραγδαία ανάπτυξη του Ομίλου, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του παρουσία στην ελληνική αγορά των OTC. Διαχειρίζεται ένα δυναμικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων OTC καθώς και καλλυντικών, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς με νέα καινοτόμα προϊόντα, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές εξελίξεις.

Σχετικά με τη σειρά Plac Away

Η σειρά Plac Away με φυσικά συστατικά παράγεται στην Ελλάδα και συμβάλλει στη σωστή στοματική υγιεινή ενηλίκων και παιδιών. Η σειρά Plac Away για ενήλικες περιλαμβάνει τα προϊόντα Plac Away Thera Plus (οδοντόκρεμα, στοματικό διάλυμα στοματικό διάλυμα & gel) για την αντιμετώπιση της ουλίτιδας και της περιοδοντίτιδας, καθώς και τα προϊόντα Plac Away Daily (οδοντόκρεμα και στοματικό διάλυμα σε ήπια & δυνατή γεύση) για καθημερινή πρόληψη και υγειινή. Η παιδική σειρά Plac Away περιέχει την οδοντόκρεμα Plac Away First Teeth για παιδιά από 2-6 ετών, καθώς και τα προϊόντα Plac Away Junior (οδοντόκρεμα, στοματικό διάλυμα) για παιδιά άνω των 6 ετών.