ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συγκλονισμένη η Νεφρολογική & Ιατρική Κοινότητα για την επίθεση κατά του Χρήστου Ιατρού

Συγκλονισμένη δηλώνει η Νεφρολογική αλλά και γενικά η Ιατρική Κοινότητα, από την αποτρόπαιη εγκληματική ενέργεια εναντίον του διακεκριμένου μέλους της, συναδέλφου κ. Χρήστου Ιατρού, Συντονιστή Διευθυντή του Νεφρολογικού Τμήματος στο Γ.Ν. Νίκαιας.

Συγκλονισμένη η Νεφρολογική & Ιατρική Κοινότητα για την επίθεση κατά του Χρήστου Ιατρού

Ο κ Ιατρού είναι δραστήριο μέλος της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας και διετέλεσε πρόεδρός της από τον Μάρτιο του 2010 έως τον Μάρτιο του 2012, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Εταιρεία και συνεχίζει:

«Επίσης, είναι πρόεδρος του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου του ΕΟΠΥΥ με ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία. Το άμεμπτο ήθος του, η εξαιρετική επιστημονική του κατάρτιση και η αστείρευτη διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά σε ασθενείς αλλά και συναδέλφους αναγνωρίζονται από την ευρύτερη Ιατρική Κοινότητα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας εκ μέρους όλων των μελών της εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του προς τον συνάδελφο και την οικογένειά του και του εύχεται γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά του, που έχουν ως στόχο την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας. Επιπλέον, καταδικάζει την εγκληματική αυτή ενέργεια και προσδοκά στη γρήγορη ανακάλυψη και καταδίκη των άμεσων ενόχων και των συναυτουργών τους. Οι τελευταίοι, ας είναι βέβαιοι ότι, παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες δεν θα κάμψουν το φρόνημα κανενός συναδέλφου που είναι αφιερωμένος στην προάσπιση του κοινού καλού».