ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρόνιες Ρευματικές Παθήσεις: Μεγάλη η συμμετοχή του κοινού στην ημερίδα της 13η Μαΐου

Μεγάλη είναι η συμμετοχή του κοινού στην ημερίδα ενημέρωσης για τις χρόνιες ρευματικές παθήσεις στις 13 Μαίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο «Μαγγίνειο» Αμφιθέατρο του Νοσ. «ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ». 

Χρόνιες Ρευματικές Παθήσεις: Μεγάλη η συμμετοχή του κοινού στην ημερίδα της 13η Μαΐου

Οι ώρες που θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα είναι 16:30-20:00 στο αμφιθέατρο «Μαγγίνειο» του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αρεταίειο» (Αθήνα) από την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα ( ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Παθολογικής Φυσιολογίας και Ρευματολογικό Ιατρείο του Γ.Ν.Α «Λαϊκό».

Τα θέματα της εκδήλωσης είναι οι Ρευματικές Παθήσεις γενικά και ειδικά οι Φλεγμονώδεις Αρθρίτιδες και οι θεραπείες τους καθώς και ο Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος (κλινική εικόνα, συνοσηρότητες και έκβαση).

Ομιλητές στην εκδήλωση είναι ο κος Αθανάσιος Τζιούφας, Καθ. Ρευματολογίας- Ανοσολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΙΠΑ, & Δ/ντής Εργαστηρίου Παθολογικής Φυσιολογίας & Ρευματολογικού Ιατρείου ΓΝΑ «Λαϊκό», ο κος Παναγιώτης Βλαχογιαννόπουλος, Καθ. Ρευματολογίας – Ανοσολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Εργαστήριο Παθολογικής Φυσιολογίας & Ρευματολογικό Ιατρείο ΓΝΑ «Λαϊκό, ο κος Δημήτριος Κασίμος, Ρευματολόγος, Γενικός Αρχίατρος 401 ΓΣΝΑ, η κα Μαρία Τεκτονίδου, Επικ. Καθ. Ρευματολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Α’ Παθολογική Κλινική, ΓΝΑ «Λαϊκό» και η κυρία Αθανασία Παππά, Πρόεδρος της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να θέσουν τα ερωτήματά τους έως και την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 τα οποία, οι γιατροί-ομιλητές θα απαντήσουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Οι τρόποι υποβολής των ερωτημάτων είναι
- Μέσω του site της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α www. arthritis.org.gr
- Με e-mail στα info@arthritis.org.gr&info@apr.com.gr
- Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας :
o με την Γραμματεία της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α, τηλ.: 210 8847268 (Δ-Π:10:00 – 14:00)
o με την Γραμματεία της εκδήλωσης, Alpha Public Relations, τηλ.: 210 3645 629
- Με fax στο 210 3644 441

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε ακόμη:

Αρθρίτιδες: Γιατί οι γυναίκες έχουν τριπλάσιες πιθανότητες να νοσήσουν