ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τελετή ορκωμοσίας Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ν. Σμύρνης

Το Σάββατο 28 Μαΐου στην κατάμεστη αίθουσα του Πολυχώρου Γαλαξίας, έλαβε χώρα η επίσημη τελετή ορκωμοσίας του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών της Περιφερειακής Επιτροπής Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παρουσία του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιου Αυγερινού.

Τελετή ορκωμοσίας Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ν. Σμύρνης

Παράλληλα εδόθησαν προαγωγές και μετάλλια σε Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες της Περιφερειακής Επιτροπής ως αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς τους στον Οργανισμό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου, καθώς και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ε.Ε.Σ. Ν. Σμύρνης κ. Νικόλαος Σκλιβάγκος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Αυγερινός στην ομιλία του καλωσόρισε στην οικογένεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τους είκοσι (20) νέους Εθελοντές Σαμαρείτες, Διασώστες και Ναυαγοσώστες, στους οποίους ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνουν.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. εξήρε ιδιαίτερα τον καθοριστικό ρόλο της Αρχηγού του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Νέας Σμύρνης κ. Θεοδώρας Μοσχονά στην άψογη οργάνωση και λειτουργία της ομάδας Σαμαρειτών, τονίζοντας με έμφαση τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που την διακατέχει, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το σύνολο των Εθελοντών του Οργανισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ