ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Vichy υποστηρίζει το μεγάλο αγώνα τριάθλου στη Σύρο

Η Vichy, βρίσκεται κοντά στους αθλητές με υψηλές επιδόσεις, υποστηρίζοντας το 1st TRIMORE Syros Triathlon 2016 που πραγματοποιείται στις 10-12 Ιουνίου 2016, στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, στη Σύρο.

Η Vichy υποστηρίζει το μεγάλο αγώνα τριάθλου στη Σύρο

Ο δήμος Σύρου και η TriMore, διοργανώνουν έναν συναρπαστικό αγώνα με τη φιλοδοξία να καθιερωθεί ως ο απόλυτος Τριαθλητικός και τουριστικός θεσμός της χώρας. Τρείς ημέρες γεμάτες δράση: Τρίαθλο ενηλίκων, παιδικό τρίαθλο, 5k City Running, ποδηλατική περιήγηση, SUP Experience αλλά και για πρώτη φορά αναβίωση του παλαιού Ολυμπιακού αθλήματος (Παρίσι 1900): "Κολύμπι μετ' εμποδίων", θα προσφέρουν μια ξεχωριστή σε Έλληνες και ξένους αθλητές.

Η Vichy, που εδώ και περισσότερα από 80 χρόνια δημιουργεί ενισχυμένα προϊόντα που προσφέρουν μέγιστη αποτελεσματικότητα και ευχαρίστηση, βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών που εκτίθενται για αρκετές ώρες στον ήλιο και αναζητούν τη μέγιστη προστασία και ενυδάτωση για σώμα και πρόσωπο. Το αντηλιακό σώματος Vichy Ideal Soleil Έξτρα Απαλό Γαλάκτωμα/Ζελ με SPF 30/50 προσφέρει την υψηλότερη αντηλιακή προστασία, ενώ χάρη στην καινοτομία WET TECHNOLOGY εφαρμόζεται ακόμα και σε βρεγμένη επιδερμίδα προσφέροντας διάφανο αποτέλεσμα και ανθεκτικότητα στο νερό. Εύκολο στην εφαρμογή και αποτελεσματικό, ό,τι δηλαδή χρειάζεται ένα αθλητής υψηλών αποδόσεων! Και μετά τον αγώνα, η εφαρμογή του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της Vichy που ενυδατώνει, εξισορροπεί, αναζωογονεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα του προσώπου. Πλούσιο σε 15 μεταλλικά στοιχεία, το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy ενισχύει την επιδερμίδα έναντι των επιθετικών παραγόντων χάρη στις μοναδικές ιδιότητές του.

Η Vichy γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος των αθλητών με υψηλές αποδόσεις!