ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απάντηση Μπέζου στην Ένωση Νοσηλευτών για την ενίσχυση του νοσ. Μεσσηνίας

Παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί 26 προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, το πρόβλημα στο Γενικό νοσοκομείο Μεσσηνίας δεν έχει λυθεί, όπως αναφέρει σε απάντησή του ο διοικητής του νοσηλευτηρίου κ. Γεώργιος Μπέζος προς την Ένωση Νοσηλευτών - τριών Ελλάδος.

Απάντηση Μπέζου στην Ένωση Νοσηλευτών για την ενίσχυση του νοσ. Μεσσηνίας

Εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμη μεγάλες ανάγκες και μάλιστα σε ένα νοσοκομείο που τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει και λειτουργούν 4 νέα τμήματα (ΜΕΘ, Μονάδα Εμφραγμάτων, Ψυχιατρική Κλινική, Αιμοδυναμικό εργαστήριο) και που φιλοδοξεί να καταστεί το κέντρο υγειονομικής αναφοράς όλης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αναφέρει ο κ. Μπέζος στην επιστολή του, σημειώνοντας ακόμη, ότι « η αξιοπιστία των όσων λέμε και πράττουμε τα τελευταία έξι χρόνια, επιβεβαιώνεται ακόμη μία φορά».

Η απάντηση του διοικητή Μπέζου, αφορά σε επιστολή της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ) προς το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με την οποία καλεί τον Διοικητή του Νοσοκομείου να απαντήσει για τον εάν και με ποιο τρόπο επιβεβαιώνονται ή όχι τα λεγόμενα της τοποθέτησής του στο 9ο Πανελλήνιο και 8ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της ΕΝΕ που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα 19-22 Μαϊου 2016, περί επικείμενης ενίσχυσης του Νοσοκομείου, μέσα στο επερχόμενο καλοκαίρι, με νέο νοσηλευτικό προσωπικό - κάτι που είχε τεθεί σε ευθεία αμφισβήτηση από τα μέλη του ΔΣ της ΕΝΕ.

Διαβάστε ακόμη:

Ολοκληρώνεται η μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο νοσ. Κυπαρισσίας - Υπογράφηκαν τα συμβόλαια