ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκτός κινδύνου στο ΚΑΤ, η 29χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά στην τραγωδία της Αίγινας

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο ΚΑΤ η 29χρονη Ουκρανή τουρίστρια η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της πριν από δύο ημέρες στην Αίγινα, κατά την διάρκεια της θαλάσσιας τραγωδίας που σημειώθηκε, όπου ταχύπλοο εμβόλισε τουριστικό σκάφος.

Εκτός κινδύνου στο ΚΑΤ, η 29χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά στην τραγωδία της Αίγινας

Η κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά, σύμφωνα με ενημέρωση του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας και το πιο σημαντικό είναι ότι οι γιατροί έχουν σώσουν το πόδι της καθώς αυτό είχε ακρωτηριαστεί. Στο Γενικό νοσοκομείο Νίκαιας επίσης, νοσηλεύεται ένας 65χρονος ο οποίος είχε τραυματιστεί κατά την διάρκεια της σφοδρής σύγκρουσης.

Όπως ανέφερε χθες το ιατρικό ανακοινωθέν, το πόδι της 29χρονης γυναίκας είναι βιώσιμο και η κατάσταση της ασθενούς σταθερή. Η νεαρή τουρίστρια υπέστη βαριά συνθλιπτική κάκωση, αποκόλληση δέρματος και ανοιχτό κάταγμα αριστερού κάτω άκρου. Όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο είχε ακέραια αγγεία και νεύρα.

Όλοι οι υπόλοιποι τραυματίες (12 συνολικά ήταν οι ελαφρά και 5 πιο σοβαρά) είναι καλά στην υγεία τους και έχουν λάβει εξιτήριο από το Κέντρο Υγείας της Αίγινας.

Διαβάστε ακόμη:

Το τραγικό περιστατικό της Αίγινας και τα προβλήματα δημόσιας υγείας της νησιωτικής χώρας