ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρία νέα αναισθησιολογικά μηχανήματα στο Θριάσιο νοσοκομείο

Σε δημοσιεύματα σχετικά με τη λειτουργία του Αναισθησιολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ», απαντά ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Κων. Παλαιορούτης.

Τρία νέα αναισθησιολογικά μηχανήματα στο Θριάσιο νοσοκομείο

Ειδικότερα όπως αναφέρει:

1.- Σύμφωνα με τη με αριθμ.39376/9-9-16 Απόφαση της Διοίκησης της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, χορηγήθηκε στο Νοσοκομείο μας ένα καινούργιο αναισθησιολογικό μηχάνημα, το οποίο ήδη εγκαταστάθηκε στο Χειρουργείο και διασφαλίζει την επαρκή και ασφαλή λειτουργία του Αναισθησιολογικού Τμήματος, σύμφωνα και με το με αριθμ.22028/φ419/1-9-16 Πρακτικό συνεδρίασης της Επιτροπής Χειρουργείου.

2.- Ευρίσκεται σε διαδικασία περαίωσης δωρεά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, μέσω της οποίας θα εγκατασταθούν επιπλέον δυο (2) καινούργια αναισθησιολογικά μηχανήματα μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

3.- Η 2η Υγειονομική Περιφέρεια πρόκειται να επιχορηγήσει το Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ» με επιπλέον ποσόν, για την πλήρη αντικατάσταση του υπάρχοντος εξοπλισμού του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου.

Σε κάθε περίπτωση, προβλήματα που άπτονται της παλαιότητας του εξοπλισμού μας, αντιμετωπίζονται σε αγαστή συνεργασία με τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια, διασφαλίζοντας στο έπακρο την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία μας, ξεπερνώντας δυσλειτουργίες και παρακάμπτοντας προβλήματα που ενίοτε ανακύπτουν.