ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιστροφή στο σχολείο; Όχι για την Έμιλι… Η φωτογραφία που έγινε viral

Την περασμένη εβδομάδα το Facebook γέμισε με φωτογραφίες παιδιών που επέστρεψαν στο σχολείο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Για κάποια παιδιά οι φωτογραφίες σηματοδοτούσαν νέα ξεκινήματα, όπως η μετάβαση στο δημοτικό ή το γυμνάσιο, ενώ για άλλα απλώς την επιστροφή στο πρωινό ξύπνημα και την επανένωση με τους φίλους.

Επιστροφή στο σχολείο; Όχι για την Έμιλι… Η φωτογραφία που έγινε viral

Η μαμά της Έμιλι Απισέλα, όμως, ανέβασε μια πολύ διαφορετική φωτογραφία...

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Έμιλι έχασε τη ζωή της από μια σπάνια μορφή καρκίνου των νεφρών σε ηλικία 7 ετών. Έτσι, έχασε μαζί και την ευκαιρία να μοιραστεί με τους συνομηλίκους της την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η μαμά της αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία στο Facebook τόσο για να τιμήσει την κόρη της όσο και για να ευαισθητοποιήσει και άλλους γονείς σχετικά με τον παιδικό καρκίνο.

«Ώρα για τη σχολική φωτογραφία – και ένα πολύ ξεχωριστό άτομο λείπει – η κόρη μου Έμιλι» γράφει η Τζούλι Απισέλα δίπλα στη φωτογραφία.

14212571 10154531857089801 4772082802706868956 n

«Φανταστείτε να είναι η φετινή φωτογραφία η τελευταία που θα τραβήξετε. Αυτή θα μπορούσε να είναι και η δική σας πραγματικότητα στο μέλλον. Ένα στα 285 παιδιά διαγιγνώσκεται με καρκίνο και η ενημέρωση σχετικά με τα συμπτώματα είναι ένα από τα πρώτα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν, μαζί με τη διάδοση της πληροφορίας ότι ο παιδικός καρκίνος δεν είναι σπάνιος» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Τζούλι.

Περισσότεροι από 10.000 χρήστες έχουν κοινοποιήσει μέχρι σήμερα τη φωτογραφία της Έμιλι.

Δείτε κι αυτό:

Το τραγικό παιχνίδι της τύχης για 7χρονο δωρητή μαλλιών

Η φωτογραφία της ημέρας: Μπαμπάς και γιος παλεύουν μαζί ενάντια στον καρκίνο

Περούκες για πριγκίπισσες με καρκίνο