ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Computing Open Day στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Computing Open Day στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με θέμα «Καινοτομία & Πληροφορική: Έμπνευση, όχι μόνο Απασχόληση» την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στο Μαρούσι.

Computing Open Day στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Η Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σας προσκαλεί στο Open Day που διοργανώνει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο κεντρικό campus του Κολλεγίου στο Μαρούσι (Σωρού 74), με θέμα «Καινοτομία & Πληροφορική: Έμπνευση, όχι μόνο Απασχόληση».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συζητηθούν οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις που δημιουργούν στην αγορά εργασίας και την επιστήμη οι νέες τεχνολογίες της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Επίσης, θα παρουσιαστεί η σύνδεση των παραπάνω με τις σπουδές στην επιστήμη της Πληροφορικής.

Εισηγητής είναι ο Δρ. Εμμανουήλ Σερρέλης, Information Systems and Security Manager και Καθηγητής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται κράτηση θέσης. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την κα Λ. Πετράτου στο 210-6199891 ή στο lpetratou@mitropolitiko.edu.gr.

Ισχύουν προνομιακά δίδακτρα για εγγραφές την ημέρα της εκδήλωσης σε όλα τα προγράμματα σπουδών της Σχολής Πληροφορικής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προφέρει αναγνωρισμένα bachelors και masters σε συνεργασία με το University of East London. Διαθέτει υπερσύγχρονα εργαστήρια και ξεχωρίζει για μια σειρά διακρίσεων και πρωτοπόρων επιτευγμάτων, όπως το γεγονός ότι είναι το μοναδικό Κολλέγιο-μέλος του διεθνούς δικτύου SAP University Alliances και το πρώτο Κολλέγιο που αναγνωρίσθηκε ως πιστοποιημένο κέντρο από τη CISCO.

Επίσης, προσφέρει το μοναδικό στην Ελλάδα μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ηλεκτρονικής Εγκληματολογίας, MSc Information Security and Computer Forensics.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.mitropolitiko.edu.gr.