ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ιστορία μιας γενναίας καρκινοπαθούς σε βιβλίο από το Άλμα Ζωής & το Παστέρ

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου του μαστού που γιορτάζεται την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, την παραμονή (δηλαδή τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου), στις 7:00 το βράδυ, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΣΤΕΡ στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευαισθησίας, σε συνέργεια με τον ΌΜΙΛΟ ΦΙΛΩΝ ΠΑΣΤΕΡ, τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, διοργανώνει μια εκδήλωση που μας αφορά όλους.

Η ιστορία μιας γενναίας καρκινοπαθούς σε βιβλίο από το Άλμα Ζωής & το Παστέρ

Η βραβευμένη με Athens Prize for Litterature 2010 συγγραφέας κυρία Σοφία Νικολαΐδου, με αφορμή το βιβλίο της “Καλά και σήμερα”, συζητά με την Πρόεδρο του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, για τους μήνες που πάλεψε με την αρρώστια.

Μια συγκλονιστική προσωπική κατάθεση από τη στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους, έως τη μαστεκτομή και την εμπειρία της χημειοθεραπείας.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς το βιβλίο “Καλά και σήμερα”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, θα διατίθεται προς πώληση στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ (Λεωφ. Βασ. Σοφίας 127), όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Με βούληση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΑΣΤΕΡ, όλα τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου, θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, μη Κερδοσκοπικού Σωματείου που ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού (www.almazois.gr).

7544 KALA KAI SHMERA