ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη στοματική ευαισθησία

Η στοματική ευαισθησία είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλούς.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη στοματική ευαισθησία

Τα συμπτώματά της περιλαμβάνουν άφθες στα ούλα οι οποίες οφείλονται σε διάφορους παράγοντες είτε ενδογενείς (προδιάθεση, ορμονικές μεταβολές), είτε εξωγενείς (ιοί, βακτήρια, αλλεργιογόνα) είτε σε συνδυασμό αυτών. Η καθημερινότητα με το πρόβλημα της στοματικής ευαισθησίας μπορεί να γίνει ιδιαίτερα δύσκολη και οι μέθοδοι αντιμετώπισής της είναι πολλοί πρώτη από όλες όμως είναι η στοματική υγιεινή και φροντίδα. Τα άτομα με στοματική ευαισθησία χρειάζονται ήπια προϊόντα περιποίησης που απευθύνονται στις δικές τους, ιδιαίτερες ανάγκες. Η οδοντόκρεμα Zendium είναι ένα από αυτά τα προϊόντα.

Η οδοντόκρεμα Zendium είναι σχεδιασμένη ώστε να μην ερεθίζει το εσωτερικό του στόματος και να το προστατεύει από την εμφάνιση των συμπτωμάτων της στοματικής ευαισθησίας (άφθες). Πρόκειται για την 1η οδοντόκρεμα που διατέθηκε στο εμπόριο διεθνώς και που χρησιμοποίησε τη δράση των ενζύμων και των πρωτεϊνών για την προστασία της στοματικής υγείας. Η πρωτοποριακή σύνθεση της Zendium συνεργάζεται με το σάλιο – την φυσική προστασία του στόματος - χάρη στα ένζυμα και τις πρωτεΐνες που περιέχει κι έτσι ενισχύει τη φυσική άμυνα του στόματος χωρίς να διαταράσσει τις λεπτές ισορροπίες του. Η Zendium είναι αποτελεσματική και ήπια ταυτόχρονα!

1

Το πρόβλημα της στοματικής ευαισθησίας δεν περιορίζεται όμως στα έλκη. Ένα ακόμη σύμπτωμα είναι η υπερευαισθησία στα δόντια. Η υπερευαισθησία και ο πόνος στα δόντια οφείλεται στην έκθεση της οδοντίνης στο περιβάλλον της στοματικής κοιλότητας. Αυτό έχει σαν συνέπεια την έντονη ενόχληση κατά την κατανάλωση ζεστών ή πολύ παγωμένων ροφημάτων ή τροφών. Η Zendium έρχεται να αντιμετωπίσει και αυτό το πρόβλημα με την Zendium Sensitive, μία πλέον κατάλληλη λύση για την υπερευαισθησία των δοντιών.

Η σύνθεσή της σέβεται τα δόντια και είναι σχεδιασμένη ώστε να μην ερεθίζει το εσωτερικό του στόματος αλλά να το προστατεύει. Είναι ο καλύτερος σύμμαχος του σάλιου και του στόματος που λειτουργεί αρμονικά με αυτά και παρέχει την πιο ήπια, ολοκληρωμένη προστασία. Σε συνδυασμό μάλιστα με το στοματικό διάλυμα Complete Protection αλλά και την οδοντόβουρτσα Sensitive Extra Soft με τις πολύ μαλακές ίνες προσφέρει στις ευαίσθητες στοματικές κοιλότητες την πιο αποτελεσματική λύση στα προβλήματά τους.

Αναζήτησέ την σήμερα στα καταστήματα και νιώσε την διαφορά από την πρώτη ημέρα χρήσης.