ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Hair for Help»: Η Πάτρα «αγκαλιάζει» το Άλμα Ζωής προσφέροντας χαμόγελα ελπίδας

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου η ανταπόκριση των Εθελοντών προσφοράς Αγάπης για το «Hair for Help», στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Κλινικής Μαλλιών Bergmann Kord, στο Μόλο της Πάτρας.

«Hair for Help»: Η Πάτρα «αγκαλιάζει» το Άλμα Ζωής προσφέροντας χαμόγελα ελπίδας

Με την ολοκλήρωση του συμβολικού περιπάτου «Pink the City» και για δύο τουλάχιστον ώρες μετά, η έμπειρη ομάδα της Κλινικής, υποδέχτηκε πλήθος κόσμου, ο οποίος πρόσφερε 20 εκατοστά από τα μαλλιά του, βάσει διαδικασίας εγκεκριμένων προδιαγραφών.

Η Πρωτοβουλία «Hair for Help» της Bergmann Kord, εταιρείας μέλους του Ομίλου Ιατρικών Εταιρειών Kord Group, ενθαρρύνει την εθελοντική προσφορά μαλλιών, με σκοπό να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων και στη συνέχεια να διατεθούν σε άπορους Συνανθρώπους μας που νοσούν.

KOP 1374

Το «Hair for Help» αποτελεί την Αιχμή της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν:
- Η Ενημέρωση,
- Η Ευαισθητοποίηση,
- Η Συμμετοχή,
- Η Επιμόρφωση,
- Η ανάδειξη των αξιών του Εθελοντισμού,
- Η ενίσχυση της Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Οι 8.000 και πλέον «περιπατητές» που συμμετείχαν στο «Pink the City», το οποίο διοργάνωσε με επιτυχία ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Νομού Αχαΐας, «Άλμα Ζωής», έδωσαν βροντερό μήνυμα Ελπίδας «βάφοντας» για ακόμη μια χρονιά, ροζ ολόκληρη την πόλη.

Λόγω της πολύ μεγάλης προσέλευσης του κοινού, η προσφορά μαλλιών θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, στο Επιστημονικό Κέντρο της Bergmann Kord, στην Πάτρα.

KOP 1518

Διαβάστε ακόμη:

Η ιστορία μιας γενναίας καρκινοπαθούς σε βιβλίο από το Άλμα Ζωής & το Παστέρ

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού: Οι απαντήσεις στις συχνότερες απορίες για τη νόσο