ΕΙΔΗΣΕΙΣ

H Lavipharm στο Πανελλήνιο Ουρολογικό Συνέδριο στη Ρόδο

Με στόχο τη συνεχή ενημέρωση της ιατρικής κοινότητας για τα σκευάσματα της εταιρείας που απευθύνονται στη θεραπευτική κατηγορία της ουρολογίας, η Lavipharm συμμετείχε στο 23ο Πανελλήνιο Ουρολογικό Συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, στις 20-23 Οκτωβρίου 2016.

H Lavipharm στο Πανελλήνιο Ουρολογικό Συνέδριο στη Ρόδο

Οι εγγραφές στο συνέδριο, ξεπέρασαν τις 700. Να σημειωθεί, ότι κάθε δύο χρόνια, το εν λόγω συνέδριο, συγκεντρώνει ένα σημαντικό αριθμό συμμετεχόντων, αφού αποτελεί αξιόλογη και έγκυρη πηγή άντλησης επιστημονικών γνώσεων σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, καθώς στο επιστημονικό πρόγραμμά του συνεισφέρουν διακεκριμένοι ομιλητές, Έλληνες αλλά και ξένοι. Στη συνάντηση συμμετείχαν κυρίως ουρολόγοι, ειδικοί και ειδικευόμενοι ιατροί, αλλά και άλλες ειδικότητες, όπως ογκολόγοι καθώς και νοσηλευτές και επαγγελματίες υγείας.

Η Lavipharm συμμετείχε στο συνέδριο με περίπτερο, με κεντρικό θέμα το πρωτοποριακό σκεύασμα λευπρορελίνης. Πρόκειται για ένα καινοτόμο εμφύτευμα βραδείας αποδέσμευσης με ένδειξη τον προχωρημένο καρκίνο του προστάτη.

Η Lavipharm, με πορεία περισσότερων από 100 ετών, είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος ελληνικός Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα.