ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλιμάκιο της 7ης ΥΠΕ επισκέπτεται το νοσ. Καλαμάτας για να... αντιγράψει τα μηχανήματα οξυγόνου

Με εντολή της Διοικήτριας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κυρίας Ελένη Μαυρομάτη, κλιμάκιο μηχανικών από τα Νοσοκομεία της Κρήτης επισκέπτεται την ερχόμενη Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, το Νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να ενημερωθούν και να δουν από κοντά τη λειτουργία του συγκροτήματος αυτοπαραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσεως. Στόχος τους να προχωρήσουν σε αντίστοιχα έργα στα Νοσοκομεία της Κρήτης.

Κλιμάκιο της 7ης ΥΠΕ επισκέπτεται το νοσ. Καλαμάτας για να... αντιγράψει τα μηχανήματα οξυγόνου

Με δεδομένο ότι η εξοικονόμηση πόρων για το ΕΣΥ από την συγκεκριμένη δράση είναι μεγάλη, η κίνηση αυτή της 7ης ΥΠΕ θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική και ελπιδοφόρα δεδομένου ότι η επιβάρυνση στα Νοσοκομεία της Κρήτης για την προμήθεια οξυγόνου είναι επιπλέον κοστοβόρα λόγω και της ακτοπλοϊκής μεταφοράς του οξυγόνου στην Κρήτη.

Με αφορμή την επίσκεψη των μηχανικών ο Διοικητής του Γ.Ν. Καλαμάτας Γεώργιος Μπέζος δήλωσε: «Η επίσκεψη κλιμακίου μηχανικών από τα Νοσοκομεία της Κρήτης στο Νοσοκομείο μας προκειμένου να δουν από κοντά τη λειτουργία του συγκροτήματος αυτοπαραγωγής οξυγόνου και να προχωρήσουν και αυτοί, μας γεμίζει αισιοδοξία στην συνεχή προσπάθεια εξοικονόμησης πόρων και οφείλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κας Ελένης Μαυρομάτη.

Διαβάστε ακόμη:

Οι 10 προτεραιότητες του νοσ. Καλαμάτας μέχρι τέλος του έτους