ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αισιοδοξία για τον Θ. Πλεύρη: Βελτιώνεται η υγεία του - Νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Θετικά είναι τα νέα που έρχονται σήμερα Παρασκευή από το μέτωπο της υγείας του δικηγόρου και πρώην βουλευτή Θάνου Πλεύρη, ο οποίος εμφανίζει  βελτίωση της υγείας του, με τους γιατρούς, να επιχειρούν σταδιακά και προοδευτικά, να διακόψουν την μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, διαδικασία στην οποία ανταποκρίνεται ικανοποιητικά ο 39χρονος. 

 

Αισιοδοξία για τον Θ. Πλεύρη: Βελτιώνεται η υγεία του - Νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Πρόκειται για ένα πολύ θετικό σημάδι - χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εξακολουθεί η κατάσταση να είναι σοβαρή- εκτιμούν οι θεράποντες ιατροί αλλά και τα στελέχη του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, και για τον λόγο αυτό μάλιστα, αποφάσισαν να εκδώσουν ιατρικό ανακοινωθέν, μετά από 3 ημέρες.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Πλεύρης νοσηλεύεται από την περασμένη Κυριακή σε ΜΕΘ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Στο Ιατρικό Αθηνών πήγε με εικόνα σήψης, μετά από μία απλή αγγειοχειρουργική επέμβαση που πραγματοποίησε στο πόδι του, επέμβαση που έγινε στο Mediterraneo Hospital.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών την Παρασκευή το μεσημέρι έχει ως εξής:

«Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Iατρικού Κέντρου Αθηνών, παρουσιάζει βελτίωση της κλινικής του εικόνας, με προοδευτική διακοπή της μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής.

Η κατάσταση του παραμένει σοβαρή, ενώ συνεχίζει να υποστηρίζεται με όλη την ενδεδειγμένη ιατροφαρμακευτική αγωγή».

Διαβάστε ακόμη:

Αισιοδοξία γιατρών για Πλεύρη: Σταθερός για 3η ημέρα - Ανταποκρίνεται στην θεραπεία



ΕΙΝΑΠ: Απαράδεκτη η στάση των ΜΜΕ στο θέμα της ασθένειας του Θ. Πλεύρη

Αντίδραση Mediterraneo Hospital για τον Πλεύρη: Δεν συνδέεται η εξέλιξη της υγείας του με εμάς