ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διανομή τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες από τον ΟΛΠ

Δωροεπιταγές στα παιδιά των εργαζομένων των γειτονικών δήμων Πειραιά και Περάματος, καθώς και τρόφιμα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της ευρύτερης περιοχής, χορήγησε, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο Οργανισμός Λιμένα Πειραιά ΑΕ.

Διανομή τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες από τον ΟΛΠ

Η διοίκηση του ΟΛΠ ΑΕ, όπως κάθε χρόνο, διοργάνωσε χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων και ειδική τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών και φοιτητών.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, captain Fu Chengqiu, απηύθυνε ευχές σε όλους για τις γιορτές και συνεχάρη τα παιδιά που αρίστευσαν. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανατροφή των παιδιών στην κινεζική κουλτούρα. Ρώτησε τα παιδιά τι σημαίνει «έχω μεγαλώσει;» και απάντησε ότι κατά την άποψή του αυτό σημαίνει πως ένα παιδί αρχίζει να κατανοεί τους κόπους των γονιών του, θέλει να βοηθήσει και να προσφέρει στην οικογένεια του, στην κοινωνία και στην πατρίδα. Επίσης, αρχίζει να αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό είναι να μαθαίνεις να συγχωρείς, να προσφέρεις και να συμβάλλεις στη συνολική προσπάθεια της χώρας.

«Οι παππούδες και οι γονείς σας έχουν προσφέρει για να δημιουργηθεί αυτό το μεγάλο λιμάνι κι εσείς η νέα γενιά που είστε το μέλλον, πρέπει να συνεχίσετε αυτήν την προσπάθεια», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ.