ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ΚΑΠΗ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έκοψε την πίτα του

Στην επίσημη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Ηρακλείου Αττικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενός προγράμματος ιδιαίτερα αγαπητού στην ευρύτερη κοινότητα, παρέστη ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός την Τρίτη 24 Ιανουαρίου.

Το ΚΑΠΗ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έκοψε την πίτα του

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη, φίλους και εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο κ. Αυγερινός απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους ενώ παράλληλα εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελούν τα στελέχη και το προσωπικό του συγκεκριμένου Προγράμματος του Ε.Ε.Σ. Ο κ. Αυγερινός υπογράμμισε επίσης την άριστη συνεργασία του Ε.Ε.Σ. με τον Δήμο Ηρακλείου, η συμβολή του οποίου είναι σημαντική, καθώς έχει διαθέσει ακίνητο για τη λειτουργία του Προγράμματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής κ. Νίκος Μπάμπαλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Σπυρόπουλος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η Τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. κ. Ζέφη Θανάσουλα, καθώς και Πρόεδροι τοπικών Συλλόγων και Σχολών.