ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παν. νοσ. Λάρισας: Σε λειτουργία το Μικροβιολογικό Εργαστήριο - Δωρεάν οι κλήσεις των ραντεβού

Κανονικά λειτουργεί το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας σύμφωνα με την διοίκηση του νοσηλευτηρίου, η οποία δηλώνει ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα για αναστολή λειτουργίας του.

Παν. νοσ. Λάρισας: Σε λειτουργία το Μικροβιολογικό Εργαστήριο - Δωρεάν οι κλήσεις των ραντεβού

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε σε εξειδικευμένες εξετάσεις από την έλλειψη αντιδραστηρίων, τα οποία όμως παραγγέλθηκαν και η προμήθεια θα γίνει μέσω εξωσυμβατικής διαδικασίας έπειτα από αποφάσεις της διοίκησης, τονίζει η διοίκηση και προσθέτει:

Τέλος, οι διαγωνιστικές διαδικασίες για την ανάδειξη προμηθευτών για αντιδραστήρια των εργαστηρίων του Πανεπιστημιακού είναι στο τελικό στάδιο και τους επόμενους μήνες αναμένεται η υπογραφή των σχετικών συμβάσεων.

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 1535 ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εξάλλου, δωρεάν είναι από σήμερα 1η Φεβρουαρίου 2017 το κλείσιμο των ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων της Λάρισας. Με απόφαση της διοίκησης καταργείται η τηλεφωνική γραμμή 1535 και οι πολίτες θα εξυπηρετούνται ως εξής:

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας θα εξυπηρετεί τους πολίτες σε διπλή βάρδια από τα τηλέφωνα 2413- 501179, 2413-502399 και το τηλεφωνικό κέντρο 2413-501000 από τις 8 π.μ. και μέχρι 9 το βράδυ, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο – Τριανταφύλλειο» θα εξυπηρετεί τους πολίτες καθημερινά σε πρωινό ωράριο (7 π.μ. – 3 μ.μ.) στο τηλέφωνο 2410-280750

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσα ραντεβού έχουν κλειστεί έως τώρα με το προηγούμενο σύστημα (1535) ισχύουν κανονικά.
Το Δ.Σ. των Νοσοκομείων Λάρισας, αναφέρει ο διοικητής κ. Παναγιώτης Νάνος, αποφάσισε την κατάργηση του τετραψήφιου αριθμού 1535 με γνώμονα την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών, δεδομένου πλέον ότι ο πολίτης μπορεί να κλείνει απ’ ευθείας ραντεβού συνομιλώντας με εργαζόμενους και όχι μέσω ηχογραφημένου προγράμματος ηλεκτρονικού υπολογιστή που δυσκόλευε τους ηλικιωμένους ασθενείς. Επιπλέον οι πολίτες στο εξής δεν θα επιβαρύνονται οικονομικά, όπως γίνονταν μέσω του 1535 με χρέωση στον λογαριασμό του τηλεφώνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον τρόπο αυτό και ο προϋπολογισμός του Νοσοκομείου θα ελαφρυνθεί κατά 60.000 ευρώ για κάθε Νοσοκομείο, που πλήρωνε ετησίως για τα ραντεβού μέσω του 1535.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ