ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νοσ. Ελπίς: Αβάσιμες φήμες η υποχώρηση της κουπαστής - Στεκόμαστε δίπλα στον τραυματία

Σε φήμες αποδίδει η διοίκηση του Γενικού νοσοκομείου «Η ΕΛΠΙΣ» το γεγονός της υποχώρησης της κουπαστής της σκάλας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ειδικευομένου ιατρού. Πρόκειται για αβάσιμες φήμες, αναφέρει, προσθέτοντας, πως οι συνθήκες του ατυχήματος ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Την ίδια ώρα, η διοίκηση, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, στέκεται δίπλα στον άτυχο ειδικευόμενο ιατρό και στην οικογένεια του στο σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που προέκυψε μετά από πτώση εντός του χώρου του Νοσοκομείου.

Νοσ. Ελπίς: Αβάσιμες φήμες η υποχώρηση της κουπαστής - Στεκόμαστε δίπλα στον τραυματία

Ήδη για το συμβάν, έχουν μιλήσει οι θεσμικοί φορείς, ΠΟΕΔΗΝ, ΕΙΝΑΠ ΙΣΑ, στηλιτεύοντας την κατάρρευση των δημόσιων δομών υγείας, που έχουν ως αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι εργαζόμενοι αλλά και οι ασθενείς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου Ελπίς έχει ως εξής:

«Η Διοίκηση του Γ.Ν.Α «Η ΕΛΠΙΣ» στέκεται δίπλα στον άτυχο ειδικευόμενο ιατρό και στην οικογένεια του στο σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που προέκυψε μετά από πτώση εντός του χώρου του Νοσοκομείου.

Οι φήμες που διαδόθηκαν, ότι υποχώρησε η κουπαστή της σκάλας -κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί στην πραγματικότητα- με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ειδικευομένου ιατρού, είναι αβάσιμες όσον αφορά στις συνθήκες του ατυχήματος οι οποίες και ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Η Διοίκηση θα διασφαλίσει ότι η διαδικασία ελέγχου των συνθηκών του τραυματισμού η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Σας ενημερώνουμε ότι παρασχέθηκαν στον τραυματία ιατρό, άμεσα οι πρώτες βοήθειες από το Νοσοκομείο μας και από εχθές νοσηλεύεται σε εξειδικευμένη Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Αυτή τη στιγμή η σκέψη όλων μας είναι δίπλα στον ειδικευόμενο ιατρό. Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ίδιο εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και τους οικείους του».

Διαβάστε ακόμη:

ΙΣΑ: Αγανάκτηση για τον σοβαρό τραυματισμό του ειδικευόμενου στο νοσ. Ελπίς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ