ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκστρατεία «Ώρα της Γης»: Η Lavipharm σβήνει τα φώτα και στηρίζει το περιβάλλον

Ακολουθώντας το φετινό μήνυμα «Αλλάζουμε την κλιματική αλλαγή», η Lavipharm συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στη συμβολική δράση ενάντια στις κλιματικές αλλαγές του πλανήτη από την ανθρώπινη παρέμβαση. Η εκστρατεία «Ώρα της Γης» προτρέπει όλον τον κόσμο να σβήσει για μία ώρα και φέτος τα φώτα, το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017, στις 20:30.

Εκστρατεία «Ώρα της Γης»: Η Lavipharm σβήνει τα φώτα και στηρίζει το περιβάλλον

Για 8η Συνεχή Χρονιά η Lavipharm
«Ανάβει» ένα Φως Ελπίδας για τον Πλανήτη στην «Ώρα της Γης»

Η φωνή της Lavipharm και των εργαζομένων της μέσω της συμμετοχής τους στην «Ώρα της Γης» γίνεται ακόμα πιο ισχυρή και σημαντική, αφού ενώνεται με τις φωνές του απλού κόσμου, αλλά και όλων των επιχειρήσεων, φορέων και κοινοτήτων παγκοσμίως. Όλοι μαζί «ανάβουν» ένα φως ελπίδας στην κλιματική αλλαγή, κάνοντας κάθε χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη, αφού έχει αρχίσει πλέον να γίνεται συνείδηση η συνεχής προσπάθεια για καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών πόρων, με στόχο την προστασία του πλανήτη.

Το Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017, όλα τα φώτα και οι ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές που λειτουργούν στις εγκαταστάσεις της Lavipharm στην Παιανία θα σβήσουν για μία ώρα, πάντα με σεβασμό προς τους κανονισμούς ασφαλείας της εταιρείας.

Η Lavipharm είναι ένας ολοκληρωμένος Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.