ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το 1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Αυτοάνοσων Νοσημάτων στην Κύπρο

Το “1ο Ευρωπαϊκό συνέδριο αυτοάνοσων νοσημάτων”, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας Κύπρου, διοργανώνει στις 28 Απριλίου η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "ΜΑΧΗ" για τα αυτοάνοσα νοσήματα.

Το 1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Αυτοάνοσων Νοσημάτων στην Κύπρο

Το συνέδριο θα γίνει στην αίθουσα “Σόλωνα Τριανταφυλλίδη” στο κτίριο κεντρικής διοίκησης της Τράπεζας Κύπρου, στη Λευκωσία.

Συντονιστές του συνεδρίου θα είναι οι κύριοι Μάριος Αδάμου, υπευθυνος ύλης της εφημερίδας “Η Σημερινή” και Ανδρέας Δημητρόπουλος, δημοσιογράφος του “ΣΙΓΜΑ ΤV”. Θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους καθηγητές από το Πανεπιστήμιο Harvard, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, καθώς και διακεκριμένοι γιατροί και επιστήμονες από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Αναλυτικά οι ομιλητές του συνεδρίου: Αιμιλία Βασιλοπούλου, Ευάγγελος Ζουμπανέας, Μαρτίνος Κουκουβίκης, Χριστίνα Λοΐζου, Σταύρος Μονεμβασιώτης, Νικόλας Ντερτίνης, Δημήτρης Ντουράκης, Νικόλαος Πατσόπουλος, Παναγιώτα Πέτρου, Βάσος Σκουτέλλας, Γιώργος Σπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Τσιούτης, Ειρήνη Χριστάκη.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Διαβάστε ακόμη:

Αυξημένος ο κίνδυνος άνοιας για τους πάσχοντες από αυτοάνοσα νοσήματα