ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Safe Refugees: Μια διαδικτυακή πλατφόρμα με στόχο να βοηθήσει πρόσφυγες & μετανάστες

Με στόχο να βοηθήσει τους μετανάστες, τους πρόσφυγες, τους αιτούντες άσυλο και γενικά ανθρώπους που έχουν ανάγκη από πληροφορίες σχετικά με τη δράση οργανώσεων, ΜΚΟ και δημόσιων υπηρεσιών στην Ελλάδα, σχεδιάστηκε η διαδικτυακή πλατφόρματο “Safe Refugees”

Safe Refugees: Μια διαδικτυακή πλατφόρμα με στόχο να βοηθήσει πρόσφυγες & μετανάστες

Οι οργανώσεις που συμπεριλαμβάνονται, σύμφωνα με ενημέρωση του Γιατρών του Κόσμου, παρέχουν δωρεάν ιατρική περίθαλψη, κοινωνική συμβουλευτική, ψυχολογική υποστήριξη, νομική βοήθεια, σίτιση, στέγαση, εκπαίδευση, καθώς και άλλες υπηρεσίες που αφορούν την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η πλοήγηση μπορεί να γίνει σε πέντε γλώσσες, ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, αραβικά και στα φαρσί. Με το πάτημα απλών πλήκτρων, ο χρήστης μπορεί να διαλέξει την υπηρεσία που αναζητά και την οργάνωση που την προσφέρει.

Αφού ο χρήστης επιλέξει τη γλώσσα πλοήγησης, θα βρεθεί στο κεντρικό μενού το οποίο είναι χωρισμένο σε 12 κατηγορίες ανάλογα με την προσφερόμενη υπηρεσία.

Στο μενού κάθε οργάνωσης, ο χρήστης έχει την επιλογή να επικοινωνήσει μαζί της, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω email, να επισκεφθεί το website της και το πιο σημαντικό να λάβει οδηγίες μέσω google maps για το πώς θα φθάσει εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ