ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Win for Meningitis: Συνεχίζεται η εκστρατεία για τη μηνιγγίτιδα

Συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, με τη συμβολή της διεθνούς φήμης φωτογράφου Anne Geddes, η εκστρατεία “Win For Meningitis”.

Win for Meningitis: Συνεχίζεται η εκστρατεία για τη μηνιγγίτιδα

Φωτογραφίες που αντιπαραβάλλουν την δύναμη, την οποία εμπνέουν οι παρα-αθλητές, με την ομορφιά και με την αθωότητα βρεφών και μωρών, προτρέπουν τους γονείς να συμβάλουν και αυτοί στην προστασία των μελλοντικών γενεών από τη μηνιγγιτιδοκοκκική νόσο.

Στόχος της εκστρατείας, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία της GSK, είναι η ενημέρωση σχετικά με όλους τους τύπους της μηνιγγιτιδοκοκκικής νόσου - κοινώς ονομαζόμενη μηνιγγίτιδα – καθώς και τα μέτρα, που οι ίδιοι μπορούν να λάβουν, για την προστασία των παιδιών τους από τις δυνητικά επώδυνες συνέπειες.

Φέτος η φωτογράφος Anne Geddes και ο πολυβραβευμένος Πορτογάλος παραολυμπιονίκης Lenine Cunha συνεχίζουν το έργο τους, στηρίζοντας την πρωτοβουλία μέσα από σειρά φωτογραφιών.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της πρώτης εκστρατείας “Win For Meningitis”, το 2016, η Anne Geddes φωτογράφισε διεθνείς παρααθλητές, συμπεριλαμβανομένου του Πορτογάλου Lenine Cunha, οι οποίοι έχουν επιβιώσει από την μηνιγγίτιδα και έχουν επιτύχει σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, μεταξύ άλλων και της απόκτησης Ολυμπιακών μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και της Κίνας.

Διαβάστε ακόμη:

Παγκόσμια Ημέρα Μηνιγγίτιδας: Ο εμβολιασμός η καλύτερη ασπίδα - Το σήριαλ με το εμβόλιο της GSK