ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εβδομάδα εκδηλώσεων για την προώθηση της Δωρεάς Οργάνων στα Χανιά

Μια σημαντική δράση ζωής οργανώνουν από κοινού ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δήμου Χανίων και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Άγιος Ιωάννης».

Εβδομάδα εκδηλώσεων για την προώθηση της Δωρεάς Οργάνων στα Χανιά

Πρόκειται για την «Εβδομάδα για την προώθηση της Δωρεάς Οργάνων και των Μεταμοσχεύσεων» από την 1η έως τις 7 Μαΐου 2017.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα στο πλαίσιο της δράσης θα πραγματοποιηθούν:

-Τη Δευτέρα και την Τρίτη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων.

-Την Τετάρτη 3 Μαΐου, στις 10 το πρωί ενημέρωση μαθητών στο Γενικό Λύκειο Βάμου Χανίων και την ίδια ημέρα στις 12:30 ενημέρωση σπουδαστών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης.

-Την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Μαΐου ενημέρωση μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το βράδυ της ίδιας ημέρας στο Νεώριο Μόρο, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Η ιστορία της καρδιάς μου». Το χρονικό μιας μεταμόσχευσης από τον συγγραφέα, Πέτρο Κακολύρη.

-Την Κυριακή 7 Μαΐου, στην Πλατεία Αγοράς, θα φυτευτεί το «Δέντρο της Ζωής». Με τη φύτευση του Δέντρου της Ζωής αποδίδεται φόρος τιµής στους δότες οργάνων και τις οικογένειές τους, που χάρισαν ζωή σε συνανθρώπους μας. Την εκδήλωση που θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα θα πλαισιώσουν τα κρητικά παραδοσιακά συγκροτήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ