ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με μαντινάδα απάντησε ο Πολάκης στην ΠΟΕΔΗΝ για τους... χειρουργημένους που αγνοούνται

Με μία μαντινάδα και μάλιστα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook επέλεξε να απαντήσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην ΠΟΕΔΗΝ, η οποία την Παρασκευή, τόνισε πως οι τρεις χειρουργημένοι - από τον κ. Πολάκη- ασθενείς αγνοούνται καθώς πήραν αμέσως εξιτήριο από το νοσοκομείο Ζακύνθου. 

Με μαντινάδα απάντησε ο Πολάκης στην ΠΟΕΔΗΝ για τους... χειρουργημένους που αγνοούνται

«Το πρώτο χάρισμα τ' αντρούς είναι να μη φοβάται, να βάζει το κορμί μπροστά, χωρίς να το λυπάται», είναι η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως οι ασθενείς χαίρουν άκρας υγείας.

Είναι προσφιλής φυσικά ο τρόπος με τον οποίο απαντά ο κ. Πολάκης, καθώς συνήθως προτιμά τις αναρτήσεις από τα δελτία τύπου.

Μάλιστα ο κ. Πολάκης, βρέθηκε την Πέμπτη στα Τρίκαλα, όπου παρουσίασε το Νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο στην Υγεία, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

Στην ανάρτησή του αναφέρει ακόμη: «Απάντηση στο σημερινο χυδαίο, αντιεπιστημονικό, ρατσιστικό παραλήρημα της ΠΟΕΔΗΝ και του προέδρου της ο οποίος εκτελεί συμβόλαια προστασίας της σαπίλας του συστήματος που τον ανέδειξε:
ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΧΑΙΡΟΥΝ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ!!!

Εσείς έχετε αρρωστήσει βαριά απ´οτι φαίνεται που καταστράφηκαν τα σενάρια που χτίζατε τόσο καιρό σε αγαστής συνεργασία με τον Καψαμπέλη. Τωρα θα ασχοληθούν άλλοι μαζί σας όχι εμεις...».