ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκρηξη φυσικοθεραπευτών για τις εισφορές: Οδεύουμε σε πλήρη φτωχοποίηση

Την έντονη αντίδρασή του στις νέες σχεδιαζόμενες, παράλογες - όπως τις χαρακτηρίζει- αυξήσεις των ασφαλιστικών εισφορών των ελευθεροεπαγγελματιών, εκφράζει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών.

Έκρηξη φυσικοθεραπευτών για τις εισφορές: Οδεύουμε σε πλήρη φτωχοποίηση

Είναι γεγονός ότι ο νέος Νόμος που εφαρμόζεται, επέφερε την πλήρη κατάρρευση του ασφαλιστικού συστήματος, καθώς η τιμωρία του συνεπή φορολογούμενου δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες, τονίζει στην ανακοίνωσή του και συνεχίζει:

Προειδοποιήσαμε την Κυβέρνηση ότι το νέο ασφαλιστικό έχει λάθος φιλοσοφία και δεν μπορεί να είναι βιώσιμο. Δεν εισακουστήκαμε.

Θεωρήθηκε από την Κυβέρνηση ότι το "κίνημα της γραβάτας" εναντιώθηκε στο νομοσχέδιο για να υποστηρίξει τα συμφέροντά του. Σε μόλις 5 μήνες αποδείχτηκε πόσο πρόχειρο ήταν το όλο εγχείρημα.

Το "γονατογράφημα" όπως χαρακτηρίστηκε από τους ειδικούς το νέο νομοσχέδιο οδηγεί σε νέα μείωση των συντάξεων και σε νέα αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών.

Με τις νέες εφευρέσεις της κυβέρνησης επιχειρείται το αποτελείωμα του ελεύθερου επαγγελματία, του συνεπή φορολογούμενου, που τρομάζει και μόνο στην ιδέα της νέας λαίλαπας που θα ακολουθήσει.
Απορούμε αν οι κυβερνώντες μπορούν να διανοηθούν ποιός θα απομείνει στην Ελλάδα για να αντέξει τις παρανοϊκές ρυθμίσεις του νέου ασφαλιστικού, ποιός θα μπορεί να καταβάλει τις επιπλέον αυξήσεις όπως είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την συμφωνία με τους θεσμούς.

Εκτός και αν είναι σχεδιασμένη με κάθε λεπτομέρεια η παράδοση της αγοράς στα μεγάλα τραστ, η πλήρη φτωχοποίηση της κοινωνίας και η ένταξη όλων στα κοινωνικά συσσίτια της Εκκλησίας και των Δήμων».

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών δηλώνει με κάθε ένταση και σαφήνεια, ότι είναι αντίθετος στα επιπλέον μέτρα και στον σχεδιαζόμενο στραγγαλισμό του ελευθεροεπαγγελματία φυσικοθεραπευτή, καλεί τα μέλη σε εγρήγορση για την ανατροπή των σχεδίων της κυβέρνησης, τέλος καλεί σε συστράτευση όλους τους επιστημονικούς φορείς αλλά και τους παραγωγικούς φορείς του τόπου.

Διαβάστε ακόμη:

ΠΙΣ: Η αύξηση των εισφορών θα κλείσει όλα τα μικρά ιατρεία & θα οδηγήσει στη μετανάστευση