ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ακαδημία Δασκάλων» από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης

«Ακαδημία Δασκάλων» δημιουργεί το Αυτοτελές Τμήμα Ελέγχου Ποιότητας, Έρευνας Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Νοσοκομείου «Ιπποκράτειο», στο πλαίσιο της γενικής αρχής της συνεργατικότητας των Επαγγελματιών Υγείας - Πρόνοιας με την τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

«Ακαδημία Δασκάλων» από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης

Στην «Ακαδημία» καταξιωμένοι στο χώρο της υγείας επιστήμονες του Νοσοκομείου θα ενημερώνουν τους εκπαιδευτικούς σε μηνιαίες δίωρες διαδραστικές συναντήσεις, με διάφορες θεματικές ενότητες και με απώτερο στόχο την υποστήριξη των παιδιών της προ-εφηβικής και εφηβικής ηλικίας και την πρόληψη σε θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας.

Η πρώτη συνάντηση, με θέμα: «Ψυχική Υγεία - Ο Γονιός και το Παιδί» και εισηγητή τον διευθυντή του Ψυχιατρικού Τμήματος του Ιπποκρατείου, Σωτήρη Τσιλίκα, πραγματοποιείται σήμερα από τις 17:00 ως τις 19:00 στο αμφιθέατρο «Μεταξά».

Το σεμινάριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη των Γραφείων Αγωγής Υγείας των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, καθώς και του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Χαλκιδικής.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ