ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οικονόμου: Ο Τσίπρας στρέφει αλλού την προσοχή του κόσμου

Σκληρή δήλωση για την επίσκεψη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, κάνει ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας βουλευτής Επικρατείας κ. Βασίλης Οικονόμου, μόλις λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου του Ευόσμου.

Οικονόμου: Ο Τσίπρας στρέφει αλλού την προσοχή του κόσμου

Αναλυτικά, η δήλωση Οικονόμου έχει ως εξής:

«Την ώρα που αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο τα επώδυνα μέτρα του τέταρτου Μνημονίου, ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να στρέψει αλλού την προσοχή των πολιτών. Επισκέπτεται Κέντρα Υγείας, που λειτουργούν εδώ και έντεκα χρόνια.

Αλλά, δεν βρίσκει να πει ούτε μια λέξη για τις δραματικές καταστάσεις που βιώνουν καθημερινά οι πολίτες στα δημόσια νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας. Με προκλητική ανευθυνότητα και προχειρότητα, μοιράζει υποσχέσεις για χιλιάδες διορισμούς στο χώρο της Υγείας. Χωρίς σχέδιο, χωρίς χρηματοδότηση.

Την ίδια ώρα, που οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν και με τα δύο χέρια το τέταρτο Μνημόνιο, που περιορίζει ακόμη περισσότερο τις δαπάνες για την Υγεία. Ό,τι και να κάνει, οι πολίτες έχουν καταλάβει την κοροϊδία του και αγανακτούν με την προκλητική και δημαγωγική συμπεριφορά του».