ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόγραμμα τηλεϊατρικής από τον Δήμο Ηλιούπολης

Στην παράδοση 20 μηχανημάτων τηλεειδοποίησης σε δημότες που τα δικαιούνται προχωρά ο Δήμος Ηλιούπολης, στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής και εφαρμόζοντας το πρόγραμμα Τηλεειδοποίηση – Τηλεϊατρική.

Πρόγραμμα τηλεϊατρικής από τον Δήμο Ηλιούπολης

Με την παράδοση θα γίνει ταυτόχρονη ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας τους.

Πρόκειται για μια κοινωνική δράση που απευθύνεται κυρίως σε μοναχικά άτομα, τα οποία έχοντας τη συγκεκριμένη συσκευή πάνω τους, όταν παραστεί ανάγκη θα έχουν στο πλευρό τους βοήθεια και συμπαράσταση.

Η συσκευή χορηγείται δωρεάν και είναι εύχρηστη και απόλυτα χρήσιμη, καθώς επιλύει πολλά προβλήματα σε άτομα που δοκιμάζεται ξαφνικά η υγεία τους με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα καταγραφής των ιατρικών αναγκών κάθε δημότη για την προστασία της υγείας του.

Αυτό θα επιτευχθεί με τη δημιουργία ειδικής καρτέλας (Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας Δημότη).

Το Ψηφιακό Βιβλιάριο θα παρέχει ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό για τον κάθε δημότη, στο οποίο θα υπάρχουν συγκεντρωμένα και οργανωμένα όλα του τα δεδομένα. Το Ψηφιακό Βιβλιάριο θα είναι πάντα διαθέσιμο μέσω διαδικτύου, παρέχοντας τη δυνατότητα συνεχούς επικοινωνίας με τον γιατρό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στο γραφείο υποδοχής της Κοινωνικής Υπηρεσίας, Δευτέρα έως Παρασκευή , ώρες 07.30-13.30 και στα τηλέφωνα 2109970055.