ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεάν μαστογραφίες από τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης & τον Δήμο Κορυδαλλού

Δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο στις γυναίκες που το έχουν ανάγκη προσφέρει ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης και ο Δήμος Κορυδαλλού.

Δωρεάν μαστογραφίες από τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης & τον Δήμο Κορυδαλλού

Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Στο πλαίσιο της Προαγωγής και Προστασίας της Δημόσιας Υγείας, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ.- ΚΟΙ.Π.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, προσφέρει δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο στις γυναίκες που έχουν ανάγκη.

Η μονάδα μαστογράφου θα βρίσκεται στο Δημαρχιακό Μέγαρο Πεύκης τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 και την Τρίτη 30 Μαΐου 2017 & ώρες 9:00 π.μ. έως 17:00.

Τα ραντεβού θα κλείνονται με σειρά προτεραιότητας.

Για ραντεβού & περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 213-2051745.

Δήμος Κορυδαλλού

Δωρεάν εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας σε οικονομικά αδύναμες και ανασφάλιστες γυναίκες παρέχει ο Δήμος Κορυδαλλού, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι».

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν γυναίκες-κάτοικοι του δήμου Κορυδαλλού από 40 έως 69 ετών και προτεραιότητα θα δοθεί σε όσες έχουν θετικό οικογενειακό ιστορικό.

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Μαΐου στα γραφεία του Συλλόγου Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Αγ. Ανάργυροι», Τίρυνθας 2, Άνω Πατήσια, ενώ το κόστος προμήθειας του CD της μαστογραφίας (5 ευρώ) και της μετακίνησης των συμμετεχουσών θα καλυφθεί από τον δήμο Κορυδαλλού.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα δεν απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο του μαστού.

Οι ενδιαφερόμενες πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως την Πέμπτη 18 Μαΐου στο Τμήμα Προστασίας Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Δημόσιας Υγιεινής, τηλ. 213 2129311.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ